Kymppiremontit kohensivat kodin ulkonäköä ja jälleenmyyntiarvoa

Rolf Eriksson asuu perheineen Vaasan Purolassa vuonna 1945 rakennetussa rintamamiestalossa. Talon katto oli kipeästi remontin tarpeessa, ja apu löytyi kattoremontteihin sekä ulkoverhouspalveluihin erikoistuneesta Kymppiremontit Oy:stä.

Vanhassa katossa oli kosteusvaurioita ja jopa kattotuoleja oli poikki. Rolf oli huomannut Kymppiremonttien tekevän Vaasassa kattoremontteja, ja myös tutuilta kuultu palaute oli ollut positiivista.

– Monet kehuivat, että he tekevät työnsä ammattitaitoisesti ja aikataulut pitävät. Kymppiremonttien myyjä kävi kotonamme ja keskustelimme asiasta lähes kokonaisen illan. Jälkeenpäin päätimme, että he saavat remontoida kattomme, Rolf kertoo.

Viiden päivän kattoremontti

Kattoremontti oli kokonaisprojekti, jossa katto vaihdettiin, räystäät ja rännit suoristettiin sekä tikapuut uusittiin. Kaikki oli valmista viidessä päivässä, kuten luvattu oli.

– Työntekijät tiesivät tarkasti, mitä pitää tehdä ja missä vaiheessa. Lopuksi he vielä siivosivat pihasta kaikki työn jäljet. Minun ei tarvinnut tehdä itse mitään, ja aikataulukin piti juuri niin kuin oli kerrottu, Rolf kehuu.

– Remontista jäi hyvät fiilikset, koska asentajat olivat niin ammattitaitoisia, sosiaalisia ja hyvin ystävällisiä, hän jatkaa.

Suositukset myös muille

Uuden katon myötä talon ulkonäkö muuttui täysin ja myös jälleenmyyntihinta on nyt selkeästi parempi. Positiivisten kokemusten myötä Kymppiremonttien palveluja voi suositella myös muille.

– Voin kyllä suositella Kymppiremonttien kattoremonttia tai ulkoverhousta, koska he tekivät työt niin ammattitaitoisesti, Rolf päättää.

Soita 020 766 1344

    tai jätä soittopyyntö

    Pyydä tarjous

    Teemme yli 700 remonttia vuodessa

    lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

    Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo