Kattoremontit

Teettämällä kattoremontin saat talollesi uuden ilmeen ja talosi arvo nousee. Olemalla ajoissa liikkeellä vältät myös home- ja kosteusvaurion riskit.

Me toteutamme kattoremonttisi kiinnittäen huomiota pieniin yksityiskohtiin käyttäen työssämme kotimaisia, laadukkaita materiaaleja. Sinun ei tarvitse huolehtia remontin kulusta, sillä me takaamme sinulle sujuvan remontin ilman ikäviä yllätyksiä.

img_8322Miksi kattoremontti?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta.

» Miksi kattoremontti?

 

Kattoremontti vai katon maalaus?

Vuotaminen ja muut toiminnalliset ongelmat ovat aina päteviä syitä kattoremontille. Jos katto näyttää kuluneelta, mutta sen rakenteet ovat kunnossa, maalaaminen on hyvä keino palauttaa sen alkuperäinen ulkonäkö.

» Katoremontti vai katon maalaus?

img_8166Kattomateriaalin valinta

Oikea kattomateriaali on sellainen, joka sopii talon tyyliin sekä vastaa asukkaan toiveita. Meiltä saat laadukkaat, kotimaiset pelti- ja tiilikatot, joiden materiaaleista löytyy paljon vaihtoehtoja.

» Kattomateriaalin valinta

Peltikaton maalaus

Maalaus on helppo ja edullinen tapa pidentää peltikaton käyttöikää. Ammattilaisen tekemänä lopputulos on siisti ja saa kattosi näyttämään kuin uudelta.

» Peltikaton maalaus

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Maksuton opas

  Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme oppaan sähköpostiisi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

  tai...

  Pyydä maksuton arviokäynti

  Teemme yli 800 remonttia vuodessa

  lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

  Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo