Kattomateriaalin valinta

Oikea kattomateriaali on sellainen, joka sopii talon tyyliin sekä vastaa asukkaan toiveita. Meiltä saat laadukkaat, kotimaiset pelti- ja tiilikatot, joiden materiaaleista löytyy paljon vaihtoehtoja.

Miten kattomateriaali valitaan?

Kattomateriaalia valittaessa kannattaa miettiä, mikä itselle katon suhteen on tärkeintä: kestävyys, helppo huollettavuus vai tietynlainen ulkonäkö? Peltikaton etu on sen helppo puhtaana pitäminen, kun taas tiilikatto on sateella hiljainen. Molemmat kattomateriaalit ovat laadukkaita ja kestäviä vaihtoehtoja.

On tärkeää, että katto sopii tyyliltään talon yleisilmeeseen. Joskus myös alueelliset rakennusmääräykset saattavat sanella katon ulkoasun. Suurin merkitys kattotyylin valinnassa on kuitenkin asujan omalla maulla.

Kattomateriaalit

Toteutamme kattoremontit sekä peltikattoina että tiilikattoina. Materiaaleina käytämme kotimaisia Weckmanin peltikatteita ja Ormaxin kattotiiliä, joita on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä.

Peltikatto muotoprofiililla

Weckmanin muotolevykatossa yhdistyvät tiilikattomainen ulkonäkö ja peltikaton edut. Weckmanin Terästiili 1050 sopii hyvin omakotitaloihin, kun taas korkeaprofiilinen Teräsaateli 1025 on hyvä valinta rivi- ja kerrostaloihin.

Peltikatto suoralla profiililla

Weckmanin suoraprofiilisista vesikattomalleista löytyy selkeän tyylikäs vaihtoehto kaikentyylisiin ja -ikäisiin rakennuksiin. Ajattomat poimukatteet istuvat ongelmitta myös seinään.

Elegantti-peltikatto

Weckmanin Elegantti-lukkosaumalevyillä saadaan peltikatolle tasaisen sileä lopputulos, joka sopii tyyliltään kaikenlaisiin vesikattoihin.

Vesikatevärikartta

Weckman-vesikatteita on saatavilla useissa eri väreissä. Kun löydät sinulle sopivan sävyn, tarkista sen saatavuus myyjältämme. Teknisistä syistä johtuen värit eivät vastaa täysin todellista sävyä.

varikartta2

Tiilikatto – mallisto ja värikartta

Ormax-kattotiilet kestävät vaativiakin olosuhteita. Saatavilla on monia eri malleja ja sävyjä, joiden saatavuuden voit tarkistaa myyjältämme. Teknisistä syistä johtuen värit eivät vastaa täysin todellista sävyä.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Pyydä tarjous

    Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

    Teemme yli 800 remonttia vuodessa

    lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

    Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo