Kattopinnoite

BMI Ormax Pro on ainoa valmistajan hyväksymä kattopinnoite

BMI Ormax Pro –hengittävä kattopinnoite pidentää katon elinikää

Vesikatto on talon tärkeimpiä rakenteita ja se antaa suojan myös talon muille rakenteille. BMI Ormax -tiilikatto on tutkitusti markkinoiden pitkäikäisin katemateriaali. Tiilikaton pinnoituksella voidaan varmistaa tiilikaton helppohoitoisuus ja kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Katon pinnoitus pidentää sen elinkaarta merkittävästi ja on hyvä vaihtoehto kattoremontille, mikäli katon alusrakenteet ovat kunnossa.

Valmistajan hyväksymä, osaavan BMI Ormax -pinnoittajan tekemä käsittely

Tiilikaton pinnoitus tarkoittaa arkikielessä tiilikaton maalauskäsittelyä. Ammattilaisen tekemä pinnoitus suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan vain ammattilaisten käyttöön valmistetulla BMI Ormax Pro -pinnoiteaineella. Se levitetään katolle ammattikalustolla, eli erityisesti kattopinnoitukseen soveltuvan korkeapainemaaliruiskun avulla. Osaava pinnoittaja, laadukas pinnoite ja oikeat työvälineet suuttimineen takaavat pitkän kestävyyden ja kauniin tasaisen värisävyn.

Kun BMI Ormax -tiilikate pinnoitetaan, on tärkeää, että se tehdään ainoastaan valmistajan hyväksymällä tuotteella. Tällöin varmistetaan, että katon mahdollinen takuu jatkuu. Mikäli tiilikatto käsitellään aineella, joka aiheuttaa siihen kemiallista rasitusta, raukeaa tiilikaton takuu.

Kattopinnoitteen levittäminen

90 % Suomessa vallitsevasta tiilikattokannasta on BMI Ormaxin kattotiiliä (mm. Ormax, Partek, Luja, Varma, Suomi, Aura, Villa, Uljas, Mahti)

Vain valmistajan suosittelemilla tuotteilla säilytetään tiilikatteen tekninen takuu. BMI Ormax Pro -kattopinnoite on sama pinnoite, jolla uudet BMI Ormax -kattotiilet pinnoitetaan BMI Ormaxin Pennalan tehtaalla Orimattilassa.

 

BMI Ormax Pro -kattopinnoituksen hyödyt

 1. Katon toimintakyky palautuu uutta vastaavalle tasolle.
 2. Katon ilme ja värisävy ovat uudenveroisia.
 3. Uuden pinnoituksen kerrosvahvuus on jopa paksumpi kuin uudessa tiilessä.
 4. Pinnoitettu katto on helppohoitoinen.
 5. Pinnoitettu katto pitää kasvuston loitolla.
 6. Pinnoitus lisää katon käyttöikää jopa 20 vuotta.
 7. Toimiva kate suojaa katon muita rakenteita.
 8. BMI Ormax -kattopinnoite ja valmistajan hyväksymä pinnoitusyritys varmistavat, että tiilikatteen tekninen takuu säilyy.
 9. Kiinteistön arvon nousu.
 10. Kustannustehokas ratkaisu näyttävän katon saamiseksi.

Ormax Pro on hengittävä pinnoite, joka tarttuu erinomaisesti betonikattotiileen sekä hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja kasvustoa. Samalla pinnoitteen reseptin korkealuokkaiset ja testatut ainesosat antavat katolle kauniin ja pitkäikäisen värisävyn sekä uutta vastaavan ulkonäön. Pinnoitteen elastisuus takaa sen erinomaisen tarttuvuuden vaikeissakin olosuhteissa. Pinnoite kestää UV-säteilyä, kulumista sekä erilaisia lämpötilavaihteluja.

 

Valmis kattopinnoite

BMI Ormax Pro -kattopinnoite säilyttää tiilikaton takuun

 • Ormax Pro -kattopinnoite on ainoa valmistajan hyväksymä ja korkeat laatustandardit täyttävä tiilikattopinnoite. Sitä käyttämällä BMI Ormax -tuotetakuu pysyy voimassa.
 • Hengittävä pinnoite hylkii veden ja kosteuden 100 %:sti, mutta antaa tiilen sisällä olevan kosteuden poistua.
 • Pinnoite täyttää kattotiilen pinnan epätasaisuuden kauttaaltaan ja antaa tasaisen pinnan, joka kestää ja suojaa epäpuhtauksia vastaan.
 • Kattopinnoitetta levitetään katolle kaksi tasaista kerrosta.
 • BMI Ormax Pro -pinnoitteesta on saatavana viisi aitoa ja alkuperäistä BMI Ormax – kattotiiliväriä: savitiilenpunainen, tupapunainen, ruskea, tummanharmaa ja musta.
 • Huippukorkea väripigmenttipitoisuus antaa näyttävän ja kirkkaan värisävyn sekä erinomaisen UV-kestävyyden.
 • Tiilikatteen pinnoitus toteutetaan korkeapaine ruiskua käyttäen, vesiohenteisella, 100% akrylaattipohjaisella BMI Ormax Pro -kattopinnoittella. Pinnoite on tarkoitettu ainoastaan valmistajan hyväksymien BMI Ormax -pinnoittajien käyttöön.
 • BMI Ormax Pro on turvallinen käyttäjälleen ja ympäristölle, ei tunnettuja terveyshaittoja.

Markkinoilla olevien kattopinnoitteiden laatuvertailu, kun molempia pinnoitteita on ruiskutettu sama määrä

BMI Ormax Pro -kattopinnoitteessa on korkea kuiva-ainepitoisuus, jonka ansiosta pinnnoite antaa kestävän, tasaisen ja kauniin lopputuoksen. Pinnoite ei ohene kuivuessaan.

Kilpaileva pinnoite ohenee kuivuessaan ja mukailee kattotiilen pinnan epätasaisuuksi. Lopputulos on huomattavasti ohuempi ja epätasaisempi. Epätasainen pinta hylkii huonommin kasvustoa ja likaa.

BMI Ormax Pro on testattu konsernin teknisessä keskuksessa Frankfurtissa. BMI Ormax Pro läpäisee tiukimmatkin vaatimukset kattopinnoitteelta, mm. mittavat pakkastestit, ikääntymis- ja UV-valotestit sekä altistukset eri säätiloille.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Pyydä tarjous

  Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

  tai...

  Pyydä maksuton arviokäynti

  Teemme yli 800 remonttia vuodessa

  lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

  Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo