Kattoremontti vai katon maalaus?

Ruuhipirtti_2

Vuotaminen ja muut toiminnalliset ongelmat ovat aina päteviä syitä kattoremontille. Jos katto näyttää kuluneelta, mutta sen rakenteet ovat kunnossa, maalaaminen on hyvä keino palauttaa sen alkuperäinen ulkonäkö.

Katon toiminnalliset puutteet edellyttävät kattoremonttia

Selkein syy kattoremontin tarpeellisuuteen on vuotaminen. Kosteuden pääsy katon kautta talon rakenteisiin vaarantaa koko talon ja sen asukkaiden terveyden. Kattoremontin ajoituksessa on kuitenkin järkevää ennakoida eikä jäädä odottamaan kosteusongelmia.

Vanhoissa katoissa tuulettuvuus voi joskus olla huono, mikä aiheuttaa kosteuden kerääntymisen katon alle. Pitkään jatkuessaan se voi aiheuttaa vaurioita katon rakenteisiin, ja siksi kattoremontti on järkevin vaihtoehto. Näkyvät painumat katossa ovat usein merkki sen rakenteiden pettämisestä, ja silloinkin kattoremontti on aiheellinen.

Jos talossa on tarve lisälämmöneristykselle, kattoremontti on maalausta järkevämpi vaihtoehto. Remontin yhteydessä lämmöneristys voidaan päivittää tarvittavalle tasolle.

Säännöllinen maalaaminen suojaa kattoa

Maalaaminen on hyvä ratkaisu katolle, joka on edelleen toimiva mutta näyttää epäsiistiltä ja haalistuneelta. Haalistunut katto saa maalaamalla alkuperäisen ulkonäkönsä takaisin, mutta samalla ehjä maalipinta myös suojaa kattoa.

Säännöllinen maalaus pitää katon pinnan hyväkuntoisena, ruosteettomana ja helppona puhdistaa. Samalla se pidentää katon käyttöikää huomattavasti. Katto olisi hyvä maalata 5–10 vuoden välein.

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Parhaiten kattosi remontin tai maalauksen tarve selviää asiantuntevalla kuntoarviolla. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin etsitään paras ratkaisu sinun katollesi!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 45 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2015 on 2400 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4800 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Maksuton arviokäynti

Täytä alla oleva lomake, niin sovitaan aika maksuttomalle arviokäynnille. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.


tai...

Lataa maksuton opas

Teemme yli 600 remonttia vuodessa

lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo