Miksi kattoremontin tekeminen kannattaa

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Ammattitaidolla tehty kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa sen ulkonäköä. Samalla voidaan lisätä myös lämmöneristystä.

Miksi kattoremontti?

Tuulettuuko kattosi oikein?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Ammattitaidolla tehty kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa sen ulkonäköä. Samalla voidaan lisätä myös lämmöneristystä.

Ajoissa tehty kattoremontti säästää kosteusvaurioilta

Katon tehtävä on suojata talon rakenteita kosteudelta. Jos vettä on päässyt vuotamaan sisälle tai talon rakenteisiin, katto on ehdottomasti remontin tarpeessa.

Veden valuminen katon läpi sisätiloihin ja rakenteisiin voi aiheuttaa vaurioita talon sisustusmateriaaleihin, jolloin remontin tarve on jo huomattavasti suurempi. Pahin ongelma on kuitenkin homevaurioiden syntyminen, joka on riski talon asukkaiden terveydelle. Vältä kosteus- ja homeongelmien riskit teettämällä kattoremontti ajoissa.

Puutteet katon tuulettuvuudessa edellyttävät kattoremonttia, sillä huono tuulettuvuus voi kerryttää kosteutta katon alle vahingoittaen pikkuhiljaa talon rakenteita. Painumat katossa ovat myös syy kattoremontille.

Kattoremontilla uusi ilme talolle

Kattoremontti on viisas sijoitus, joka nostaa kiinteistön arvoa. Uusi katto antaa kodillesi suojan seuraaviksi 50 vuodeksi. Laadukkailla materiaaleilla toteutettuna katto parantaa koko talon yleisilmettä.

Parempi lämmöneristys säästää myös lämmityskuluissa

Kattoremontti mahdollistaa lämmöneristyksen lisäämisen, mikä lisää asumismukavuutta ja saa aikaan säästöä lämmityskuluissa. Kattoremontin yhteydessä on myös mahdollista tehdä tarvittavia muutoksia katon muotoon.

Laitetaanko sinunkin kattosi kuntoon?

Kymppiremontit Oy toteuttaa kattoremontit vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti, ja sen ansiosta voit säästää kattoremontissasi jopa yli 4000 €.

Teemme kattoremontit ammattitaidolla ja laadukkaista, kotimaisista materiaaleista. Remontin valmistuessa teemme yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastuksen, jossa asiakas pääsee itse toteamaan työn tuloksen.

Saat meiltä aina dokumentoinnin tehdystä työstä ja 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2022 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys