Peltikaton maalaus

Hankasalmen_tila_1

Peltikaton maalaus on helppo ja edullinen tapa pidentää peltikaton käyttöikää. Ammattilaisen tekemänä lopputulos on siisti ja saa kattosi näyttämään kuin uudelta.

Maalaaminen antaa katolle suojaa kustannustehokkaasti

Peltikatto on järkevää maalata säännöllisesti 5–10 vuoden välein. Ehjä maalipinta pitää katon hyväkuntoisena, suojaa sitä ruostumiselta ja helpottaa sen puhtaanapitoa. Maalaamisella voidaan pidentää katon käyttöikää kustannustehokkaalla tavalla. Sen avulla ehjän mutta haalistuneen ja epäsiistin katon saa näyttämään taas kuin uudelta.

Kattomaalaukset ammattitaidolla

Teemme kattomaalaukset vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Työn tekeminen alkaa oikeasta maalivalinnasta ja huolellisista pohjatöistä, joihin kuuluu pesu sekä hilseilevän maalin ja mahdollisen ruosteen poisto.

Toteutamme maalaukset ammattitaitoa vaativalla pensselimaalauksella, jolloin lopputulos on huolella tehty ja siisti. Teemme maalaukset luotettavana takuutyönä.

Saat meiltä aina dokumentoinnin tehdystä työstä ja käytetyistä tuotteista, mikä helpottaa remonttien toteuttamista tulevaisuudessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Pyydä tarjous

  Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

  tai...

  Pyydä maksuton arviokäynti

  Teemme yli 800 remonttia vuodessa

  lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

  Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo