Täydellinen talon ulkoremontti yhtenä kokonaisuutena

Täydellinen talon ulkoremontti yhtenä kokonaisuutena

Säynätsalon kauniissa Lehtisaaressa sijaitseva omakotitalo remontoitiin täydellisesti ulkoapäin. Vanha ulkoverhous sekä rapistunut ja maalista hilseilevä peltikatto olivat tulleet elinkaarensa päähän. Samassa yhteydessä rakennettiin yläkerran parveke ja takapihalle iso terassi, jotka molemmat olivat myös olleet Sirpa Meklinin haaveissa jo jonkin aikaa. Kokonaisremontilla saavutettiin täydellinen ulkopuolen peruskorjaus, minkä lisäksi asuinmukavuus lisääntyi huomattavasti.

Täydellisessä peruskorjauksessa vaaditaan ammattimaista rakennesuunnittelua

”Täällä Lehtisaaren omakotialueella oli viime vuosina remontoitu paljon vanhoja omakotitaloja. Meidän talo oli niitä harvoja, joiden osalta ulkopuolen remontista oli vain haaveiltu”, Sirpa kertoo ajatuksen syntymisestä kotinsa remontointiin.

”Toinen remonttiyritys oli tarjonnut ulkovuoren ja katon remontointia, mutta en halunnut lähteä toteuttamaan remonttia heidän kanssaan. Olin kuullut Kymppiremontit Oy:stä positiivisia kokemuksia ja arvostan myös sopivan kokoista perheyritystä, jolla on taustat kunnossa”, perustelee Sirpa remonttiyrityksen valintatilannetta.

”Kymppiremontit Oy:n remonttisuunnittelija osasi hyvin kartoittaa vaaditut remontointitarpeet ja kertoa rakenteellisesti tehtävät parannukset. Lisäksi hän hoiti kokonaan parvekkeen ja kattomuutoksen vaatiman rakennesuunnitteluprosessin ja lupamenettelyn yhdessä pätevöityneen rakennesuunnittelijan kanssa”, kertoo Sirpa saamastaan kokonaisvaltaisesta ja hyvästä palvelusta.

”Remonttisuunnittelijan ammattitaitoinen ja luotettava toiminta rakennesuunnittelun ja lupamenettelyn hoitamisessa sekä materiaalivalinnoissa uusittavien rakenteiden osalta kiinnitti jo suunnitteluvaiheessa huomioni”, Sirpa kehuu suunnitteluvaiheen ammattimaista toimintaa. ”Omien kiireiden keskellä olisi aikamoinen työ hoitaa vaaditut viranomaisilmoitukset ja selvittää oikeat rakenneratkaisut. Kokonaisurakan hintakin oli hieman halvempi kuin aiemmin saatu tarjous toiselta yritykseltä. Samalla sovittiin myös ison terassin rakentamisesta takapihalle”, toteaa Sirpa täydellisestä palvelusta.

Laadukas työnorganisointi varmistaa remonttiaikataulussa pysymisen

”Katon ja ulkovuoren yhtäaikainen uusiminen vaati asentajilta ammattimaista työnsuunnittelua. Kymppiremontit Oy:n kolme asentajaa työskenteli tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Vanhan katon sekä ulkoverhouksen purkaminen sujui nopeasti, ja purkujätteille oli jätelava, joten piha pysyi siistinä purkamisen ajan”, Sirpa kertoo.

”Varsinainen rakentaminen alkoi kattomuutoksen sekä parvekkeen tekemisellä, ja parvekkeen päälle tulleesta katonjatkosta tulikin suunnitelmien mukainen. Katonpellityksen jälkeen taloon alkoi tulla jo uutta ilmettä, tumma Elegantti-pelti oli hyvä valinta profiilin ja värinsä puolesta”, toteaa Sirpa. ”Ulkovuoren tekeminen sujui myös nopeasti, ja työnjälki sekä viimeistely olivat laadukasta. Asentajien urakkatyylinen työskentely, pitkät työpäivät ja tehokas työtapa eivät vaikuttaneet työnlaatuun. Ammattimainen asenne ja kokemus näkyivät heidän työskentelyssään”, kehuu Sirpa asennusporukkaa.

”Katon ja ulkoverhouksen valmistumisen jälkeen asentajat rakensivat vielä takapihalle suunnitellun terassin. Purkujätteiden poisvienti ja pihan siivous hoitui urakan loputtua sovitusti ja urakan aikataulu piti kaikilta osin. Täydellinen ulkopuolen remontointi, parveke ja terassi muuttivat täysin vanhan talon ilmeen. Vaaleanharmaa ulkoverhous ja tumma katto sopivat hyvin toisiinsa sekä myös Lehtisaaren asuinalueen rakennustyyliin”, toteaa Sirpa lopuksi onnistuneesta talonsa uudistamisesta.

Soita 020 766 1344

    tai jätä soittopyyntö

    Pyydä tarjous

    Teemme yli 700 remonttia vuodessa

    lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

    Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo