Uutta ilmettä taloon maalaamisen sijasta

Jaakko ja Leena Nykänen Varkaudesta teettivät täydellisen ulkoverhousremontin, kun vanha ulkoverhous oli rapistunut ajan saatossa. Vanhan verhouksen maalaus ei enää kannattanut, koska osa verhouksesta oli jo niin huonossa kunnossa. Ulkoverhouksen uusiminen jatkaa 50-luvun talon käyttöikää ja samalla talo sai täysin uuden ilmeen.

”Hyvin suunniteltu, puoleksi tehty” -sanonta pitää paikkansa, kun kyseessä ulkoverhousremontti

”Olimme harkinneet Leenan kanssa ulkoverhouksen uusimista jo jonkin aikaa, mutta emme tienneet luotettavia tekijöitä näin tärkeälle remontille. Vanhan verhouksen maalausta ei meidän mielestä enää kannattanut teettää, kun suurin osa verhouksesta oli jo niin huonokuntoinen”, Jaakko kertoo verhousremontin tarpeellisuudesta.

”Verhousremontti arvelutti meitä, koska olimme kuulleet tuttavilta niin paljon juttuja epäluotettavista ja ammattitaidottomista kirvesmiehistä. Tälläkin perällä liikkuu kaikenmoisia remontin kaupustelijoita”, Jaakko naurahtaa. ”Halusimme täydellisen ja oikein tehdyn verhousremontin, eikä mitään puolittaista verhouksen kunnostusta, koska aiomme asua vielä pitkään tässä talossa. Vanhan rakenteen riittävä purkaminen oli myös tärkeää, sillä tämä talo on jo 50-luvulla rakennettu sen aikaisilla menetelmillä”, Jaakko toteaa.

”Kymppiremontit Oy:n remonttisuunnittelija poikkesi aikaisemmista remontin tarjoajista luotettavuudeltaan ja oli ammattilainen kertoessaan meille oikein toteutettavasta ulkoverhouksen tekemisestä. Urakkaan kuului uuden verhouksen lisäksi vanhan purkaminen, kaatopaikalle vienti sekä myös uusi tuulensuojalevytys tämän hetkisten määräysten mukaisella rakenteella”, kertoo Jaakko.

”Meidän oli helppoa tehdä kokonaisurakasta sopimus tietäessämme kaiken sisältyvän samaan hintaan, eikä mitään kustannuksia tule sovitun lisäksi. Mieluinen värikin löytyi mallistosta yhdessä Kymppiremontit Oy:n myyjän kanssa, ja jäimme vain odottelemaan sovittua remontin teko viikkoa. Luotettava ja ammattitaitoinen palvelu oli meille pääasia näin tärkeässä remontissa”, toteavat Jaakko ja Leena lopullisesta päätöksestään.

Ammattilaisilla teetetty puu-ulkoverhous uudistaa vanhan talon ilmeen

”Varsinaista remontin tekemistä oli Leenan kanssa mielenkiintoista seurata. Jo viikon aikana talomme koki täydellisen muutoksen ulkoapäin”, hämmästelee Jaakko asentajien nopeaa toimintaa. ”Asentajat aloittivat varhain aamusta ja jatkoivat pitkään iltaan. Työnteko heillä oli hyvin järjestelmällistä ja tehokasta. Ihmettelimme sitä, että puutavaran määrä oli tarkasti laskettu, eikä ”hukkaa” jäänyt juuri ollenkaan. Meidän ikäisenä osaa arvostaa täsmällisyyttä näissä asioissa, ja se kertoo myös siitä, ettei ole maksanut turhasta”, toteaa Jaakko Kymppiremontit Oy:n osaamisesta.

”Työnlaatu oli erinomainen ja kaikki viimeistelykin oli tehty tosi siististi. Oli mukava kiertää talo lopputarkastuksessa asentajien kanssa, kun ei ollut mitään moitittavaa. He huolehtivat vanhan verhouksen kaikkinensa kaatopaikalle ja siivosivat pihan siistiksi. Puhuimmekin Leenan kanssa että kunpa kaikki nykyajan remonttimiehet olisivat tuon laatuisia”, Jaakko hymähtää.

”Meille jäi vain sovitusti laskun maksaminen sekä verottajalle ilmoittaminen kotitalousvähennyksestä. Tuntuukin hyvältä kun uudesta, hyvin tehdystä ulkoverhouksesta saa vielä valtiolta takaisin rahaa”, toteavat Jaakko ja Leena lopuksi.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys