Ikkunaremontti

Nykyaikaiset ikkunat ovat helppokäyttöiset ja siistit, pitävät lämmön sisällä ja nostavat talon arvoa. Teemme ikkunaremontit luotettavasti talon vaatimusten mukaan.

Kymppiremontit - Ikkunaremontit

Ikkunaremontti kannattaa monesta syystä

Ikkunoiden uusiminen on viisas tapa parantaa talon energiatehokkuutta. Uusien, tiiviiden ikkunoiden myötä lämmityskulut pienenevät eikä talossa talvellakaan tarvitse kärsiä vedosta. Ikkunaremontti on samalla sijoitus talon arvoon.

Nykyaikaisten ikkunoiden toimivuus on aivan eri luokkaa kuin vanhojen, ja ne on huomattavasti helpompi pitää puhtaina. Ulkonäkö on myös tietenkin siistimpi kuin rapistuneiden, vanhojen pokien.

Ikkunaremontit ammattitaidolla

Teemme ikkunaremontit avaimet käteen -palveluna luotettavasti ja ammattitaidolla.

Varmistamme aina asiakkaan tyytyväisyyden lopputulokseen ja annamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun. Kauttamme kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti, ja sen ansiosta voit säästää ikkunaremontistasi jopa 4500 €.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys