Ikkunaremontti ja ikkunoiden vaihto laadukkaasti

Nykyaikaiset ikkunat ovat helppokäyttöiset, siistit ja tiiviit. Työnsä hyvin hoitavat ikkunat pitävät lämmön sisällä ja nostavat talon arvoa sekä asumismukavuutta merkittävästi. Kymppiremontit toteuttaa ikkunaremontit ympäri Suomen, aina talon vaatimusten mukaan.

Kymppiremontit - Ikkunaremontit

Ikkunaremontti parantaa asumismukavuutta ja talon ulkonäköä

Kun koti kaipaa asumismukavuuden tai ulkonäön kohentamista, on ikkunaremontti yksi nopeimmista ratkaisuista useisiin ongelmiin. Ikkunoiden vaihtaminen uusiin parantaa talon energiatehokkuutta, jolloin lämmityskulut pienenevät eikä talvellakaan tarvitse kärsiä ikkunoista tulevasta vedosta. Eristys on molempiin suuntiin toimiva, minkä moni unohtaa: jos ikkunat pitävät talvella lämmön sisällä, pitävät ne myös hellepäivänä lämpöä ulkona. Asumismukavuuden noustessa tietenkin myös talon arvo nousee, joten ikkunaremontti on erinomainen sijoitus jos vanhemman talon myynti alkaa olla ajankohtaista.

Vanhat ikkunat ovat usein persoonallisia ja kauniita, mutta niiden tiiviys kärsii ajan myötä rakenteiden kuluessa ja eläessä. Nykyaikaisten ikkunoiden toimivuus on aivan omassa luokassaan, ja ne on myös huomattavasti helpompi pitää puhtaina uusien pintojen ansiosta. Uudet, tiiviit ikkunat ovat erinomaisia myös kodin hiljentäjinä, sillä ne eristävät liikennemelua ja muuta ulkoa tulevaa äänisaastetta. Modernit ikkunat on suunniteltu erittäin tiiviiksi ja pitkäikäisiksi, mutta myös kevyiksi ja helpoiksi käyttää.

Milloin ikkunaremontti on ajankohtainen?

  1. Ikkunoista vetää ja koti ei pysy lämpimänä energiatehokkaasti
  2. Ikkunoiden karmit ovat lohkeilleet, ränsistyneet tai eivät enää ole alkuperäisessä muodossaan
  3. Ikkunoiden avaaminen ja sulkeminen on työlästä
  4. Ikkunoiden huolellinen pesu on vaikeaa, eikä lopputulos jää tasaiseksi
  5. Ikkunat helisevät ohimenevästä liikenteestä tai ovien käytöstä
  6. Ikkunat päästävät kaiken ulkoa kantautuvan melun sisälle
  7. Ikkunoiden karmit ovat kärsineet vesivahingosta tai ikkunat huurtuvat usein
  8. Kodin sisäilma on huono
  9. Puukarmiset ikkunat ovat yli 30-vuotiaat
  10. Haluat parantaa ikkunoiden käyttömukavuutta, turvallisuutta ja nostaa talon arvoa

Tilaa ikkunaremontti laatutakuulla

Paras ikkunaremontti on tehty remontti! Teemme kaikki ikkunaremontit avaimet käteen -palveluna luotettavasti ja ammattitaidolla, tilasitpa pelkän ikkunoiden vaihdon tai vaikka koko talon ulkoasun päivityksen kattoremonttia ja ulkomaalausta myöten. Yhdistämällä useampia eri ulkoremontteja samaan projektiin pääset remppaurakasta helpommalla, kun samat luotettavat Kymppiremonttien tekijät hoitavat talon päivityksen alusta loppuun asti.

Varmistamme aina asiakkaan tyytyväisyyden lopputulokseen ja annamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun. Kauttamme kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti, ja sen ansiosta voit säästää ikkunaremontistasi jopa 4500 €.

Ikkunaremontin hinta lasketaan aina kohdekohtaisesti

Ikkunoiden vaihto tai kokonainen ikkunaremontti on suuri investointi, mutta laadukas työ näkyy kodissa jopa vuosikymmenten ajan. Puukarmiset ikkunat vaihdetaan uusiin normaalisti noin 30 vuoden välein, modernit alumiinirunkoiset ikkunat voivat kestää jopa 50 vuotta.

Jokainen remontti on aina oma kokonaisuutensa. Ikkunaremontin hintaan vaikuttaa esimerkiksi vaihdettavien ikkunoiden määrä, rahti, vanhojen ikkunoiden kierrätys, asennustyöt ja mahdolliset lisävarusteet, joilla voidaan lisätä asumismukavuutta entisestään. Esimerkiksi erilaisilla erikoislaseilla voidaan parantaa eristystä, auringonsuojaa tai yksityisyyttä, mutta nämä tietenkin myös maksavat hiukan enemmän kuin markkinoiden yksinkertaisimmat perusikkunat.

Talotyyppi vaikuttaa ikkunoiden asentamiseen, ja näin myös ikkunaremontin hintaan. Yksitasoinen, puinen omakotitalo on asennuksen näkökulmasta varsin erilainen kohde vaikkapa kaksikerroksiseen kivitaloon verrattaessa.

Kymppiremonteilta onnistuu myös ikkunoiden vaihto talvella

Kesä on perinteisesti parasta remonttiaikaa, mutta ikkunaremontti ja ikkunoiden vaihto onnistuu erinomaisesti myös talvella. Erityisesti monikerroksisessa kodissa ikkunoiden vaihto talvella säästää pihaa, kun pakkanen pienentää työkoneiden kuormaa. Jos ikkunaremontti tehdään talvella, suunnittelemme työn kulun niin että lämpöhukkaa tulee mahdollisimman vähän. Todennäköisesti myös saat tilattua remontin nopeammalla aikataululla talvella, kuin keskellä kuuminta sesonkia.

Ikkunoiden vaihto talvella näkyy käytännössä välittömästi lämmityskustannuksissa, joten remontti alkaa maksaa itseään takaisin jo samana päivänä!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys