Ikkunaremontti

img_8319

Nykyaikaiset ikkunat ovat helppokäyttöiset ja siistit, pitävät lämmön sisällä ja nostavat talon arvoa. Teemme ikkunaremontit luotettavasti talon vaatimusten mukaan.

Ikkunaremontti kannattaa monesta syystä

Ikkunoiden uusiminen on viisas tapa parantaa talon energiatehokkuutta. Uusien, tiiviiden ikkunoiden myötä lämmityskulut pienenevät eikä talossa talvellakaan tarvitse kärsiä vedosta. Ikkunaremontti on samalla sijoitus talon arvoon.

Nykyaikaisten ikkunoiden toimivuus on aivan eri luokkaa kuin vanhojen, ja ne on huomattavasti helpompi pitää puhtaina. Ulkonäkö on myös tietenkin siistimpi kuin rapistuneiden, vanhojen pokien.

Ikkunaremontit ammattitaidolla

Teemme ikkunaremontit avaimet käteen -palveluna luotettavasti ja ammattitaidolla.

Varmistamme aina asiakkaan tyytyväisyyden lopputulokseen ja annamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun. Kauttamme kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti, ja sen ansiosta voit säästää ikkunaremontistasi jopa 4800 €.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 45 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2015 on 2400 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4800 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.


Teemme yli 600 remonttia vuodessa

lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo