Ikkunaremontti

img_8319

Nykyaikaiset ikkunat ovat helppokäyttöiset ja siistit, pitävät lämmön sisällä ja nostavat talon arvoa. Teemme ikkunaremontit luotettavasti talon vaatimusten mukaan.

Ikkunaremontti kannattaa monesta syystä

Ikkunoiden uusiminen on viisas tapa parantaa talon energiatehokkuutta. Uusien, tiiviiden ikkunoiden myötä lämmityskulut pienenevät eikä talossa talvellakaan tarvitse kärsiä vedosta. Ikkunaremontti on samalla sijoitus talon arvoon.

Nykyaikaisten ikkunoiden toimivuus on aivan eri luokkaa kuin vanhojen, ja ne on huomattavasti helpompi pitää puhtaina. Ulkonäkö on myös tietenkin siistimpi kuin rapistuneiden, vanhojen pokien.

Ikkunaremontit ammattitaidolla

Teemme ikkunaremontit avaimet käteen -palveluna luotettavasti ja ammattitaidolla.

Varmistamme aina asiakkaan tyytyväisyyden lopputulokseen ja annamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun. Kauttamme kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti, ja sen ansiosta voit säästää ikkunaremontistasi jopa 4500 €.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Maksuaikaa joustavasti

Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Lue lisää

Pyydä tarjous

    Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

    Teemme yli 800 remonttia vuodessa

    lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

    Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo