Kattoremontti luotettavasti ja vaivattomasti

Kymppiremontit hoitaa kattoremontit kustannustehokkaasti avaimet käteen -periaatteella ja markkinoiden pisimmällä takuulla. Teettämällä vesikattoremontin saat talollesi uuden ilmeen ja talosi arvo nousee.

Toteutamme kattoremontit ja kattohuollot luotettavasti sekä ammattitaidolla jokaisen katon tarpeiden mukaan

Kun valitset Kymppiremonttien kattoremontin, saat talollesi uuden ilmeen ja talosi arvo nousee. Annamme työllemme myös markkinoiden pisimmän takuun ja koko prosessi käynnistyy maksuttomalla, asiantuntijamme suorittamalla tarvekartoituksella. Me toteutamme kattoremontit, katon korjaukset ja muut kattohuollot kiinnittäen huomiota pieniin yksityiskohtiin käyttäen työssämme kotimaisia, laadukkaita materiaaleja.

Sinun ei tarvitse huolehtia isommankaan vesikattoremontin etenemisestä, sillä me takaamme sinulle sujuvan kokemuksen ilman ikäviä yllätyksiä. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että talosi kattoremontti sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti, ilman kesken kaiken tulevia muutoksia tai viivästyksiä. Vesikattoremontin valmistuttua teemme yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastuksen, jossa asiakas pääsee itse toteamaan työn tuloksen.

Jos sinun talosi on kattoremontin tarpeessa tai haluaisit arvioida kattosi kuntoa, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Kattohuolto on aina parempi tehdä hiukan liian ajoissa, kuin vasta siinä vaiheessa kun vesikatto jo vuotaa. Voit sopia kanssamme ajan ilmaiselle arviokäynnille ja pyytää varmasti kilpailukykyisen tarjouksen kattoremontin toteuttamiseksi. Voit myös halutessasi hakea kauttamme joustavan rahoituksen kattoremontin toteuttamiseksi.

Haluatko lisätietoa kattoremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Kymppiremontit tekee kattoremontteja muun muassa seuraavilla paikkakunnilla sekä niiden lähiseuduilla:

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kuopio, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Pori, Porvoo, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Turku, Tampere, Vaasa, Vantaa, Varkaus.

Kymppiremontin tekemä kattoremontti

Kattoremontin tekeminen, milloin ja miksi?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Tästä syystä myös sen perusteellisempi kunnostaminen tulee myös ajankohtaiseksi aina ennemmin tai myöhemmin. Kattoremontin ja kattohuoltojen toteutusta ei myöskään kannata lykätä liikaa, sillä liian huonoon kuntoon päässyt katto voi aiheuttaa ongelmia myös talon muihin rakenteisiin.

Laadukkailla materiaaleilla toteutettuna katto parantaa koko talon yleisilmettä ja saa aikaan säästöä myös lämmityskuluissa. Olemalla ajoissa liikkeellä vältät myös home- ja kosteusvaurion riskit. Tästä syystä oikein ajoitettu kattoremontti on järkevä sijoitus, joka nostaa kotisi arvoa ja antaa kodillesi suojan seuraaviksi 50 vuodeksi.

Kattoremontin ajankohtaisuuden ja tarpeen voi onneksi selvittää helposti kutsumalla paikalle asiantuntija arvioimaan tilannetta. Kymppiremontit tarjoavat asiantuntijamme suorittaman tarvekartoituksen ilmaiseksi ja kerromme suoraan, onko tarve laajemmalle vesikattoremontille vai pärjäättekö pienemmällä ktaon korjauksella.

Vesikattoremontin vaiheet
Vesikattoremontin vaiheet
Vesikattoremontin vaiheet

Vältä talon kosteusvauriot – ajoissa tehty kattoremontti säästää kosteusvaurioilta

Vesikatto nimensä mukaisesti suojaa talon rakenteita kosteudelta. Jos vettä on päässyt vuotamaan sisälle tai talon rakenteisiin, katto on ehdottomasti remontin tarpeessa. Veden valuminen katon läpi sisätiloihin ja rakenteisiin voi aiheuttaa vaurioita talon sisustusmateriaaleihin, jolloin remontin tarve on jo huomattavasti suurempi. Pahin ongelma on kuitenkin homevaurioiden syntyminen, joka on riski talon asukkaiden terveydelle.

Puutteet katon tuulettuvuudessa edellyttävät myös kattoremonttia, sillä huono tuulettuvuus voi kerryttää kosteutta katon alle vahingoittaen pikkuhiljaa talon rakenteita. Painumat katossa ovat myös syy kattoremontille.

Voit välttää kosteus- ja homeongelmien riskit teettämällä katon korjauksen ajoissa. Jos vaurioita on jo päässyt syntymään, voidaan rakenteet usein pelastaa, mutta se vaatii todennäköisesti lisää työtä.

Talo ennen kattoremonttia
Ennen kattoremonttia
Talo kattoremontin jälkeen
Kattoremontin jälkeen

Kattoremontti tuo uuden ilmeen talolle ja nostaa sen arvoa

Kattoremontti on viisas sijoitus, joka nostaa kiinteistön arvoa. Uusi katto antaa kodillesi suojan seuraaviksi 50 vuodeksi. Laadukkailla materiaaleilla toteutettuna katto parantaa myös koko talon yleisilmettä. Ammattilaisilta saat apua kattomateriaalien ja katon värien valintaan.

Oikea kattomateriaali on sellainen, joka sopii talon tyyliin sekä vastaa asukkaan toiveita. Kattoremontin yhteydessä on joskus kätevää samalla suorittaa muitakin talon ilmeeseen ja kuntoon vaikuttavia töitä, kuten ulkoverhousremontti, talon maalaus tai ikkunoiden uusiminen. Saat tilattua kätevästi koko talon kattavan julkisivuremontin yhdeltä tekijältä!

Kattoremontti tuo säästöjä lämmityskuluissa, sillä se mahdollistaa lämmöneristyksen lisäämisen

Kattoremontin yhteydessä on mahdollista tehdä parannuksia talon lämmöneristykseen. Parannukset lämmöneristykseen tuovat selkeää säästöä lämmityskuluissa ja parempi lämmöneristys tietenkin myös lisää asumismukavuutta. Kattoremontin yhteydessä voi tarvittaessa tehdä muutoksia katon muotoonkin, mikäli olette harkinneet isompaa päivitystä talon ulkonäköön.

Kattoremontin tarvetta arvioitaessa onkin hyvä miettiä, pitäisikö talon lämmöneristystä uudistaa tai tehdä muita toimenpiteitä, jotka onnistuisivat kätevästi kattoremontin yhteydessä. Tästä syystä tarjoamme kaikille remonteista kiinnostuneille maksuttoman arviointikäynnin, jonka aikana voitte keskustella asiantuntijamme kanssa kaikista eri mahdollisuuksista.

Kattoremontin kustannukset ovat edullisia suhteessa katon elinkaareen

Kattoremontin hintaan vaikuttaa monet seikat, kuten katon pinta-ala, materiaalit sekä rakenteiden kunto. Kustannuksia arvioitaessa on kuitenkin hyvä pitää mielessä, ettei summaa tarvitse miettiä pelkästään kulueränä vaan ennemminkin investointina tulevaisuuteen. Kattoremontti pidentää talosi elinkaarta vuosikymmeniksi eteenpäin eikä pidemmälle ajanjaksolle jaoteltu kustannus ole käyttövuosiin suhteutettuna korkea.

Kattoremonttia varten voi myös hankkia rahoitusta, jolloin koko summaa ei tarvitse maksaa heti tai lyhyen ajan kuluessa. Kymppiremontit Oy tarjoaa asiakkailleen joustavaa rahoitusta, jolla maksat kattoremontin kustannukset sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Voit valita haluamasi maksuajan ja sinun tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän suuruuden.

Kyppiremonttien tekemä kattoremontti
Uusi katto antaa kodillesi suojan seuraaviksi 50 vuodeksi

Laitetaanko talosi katto kuntoon kattoremontilla tai kevyemmällä kattohuollolla?

Jos sinun talosi on kattoremontin tarpeessa tai haluaisit arvioida kattosi kuntoa, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Voit sopia kanssamme ajan ilmaiselle arviokäynnille tai pyytää varmasti kilpailukykyisen tarjouksen kattoremontin toteuttamiseksi. Voit halutessasi hakea kauttamme myös joustavan rahoituksen kattoremontin kustannusten kattamiseksi.

Kymppiremontit Oy toteuttaa kattoremontit vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Teemme kattoremontit ammattitaidolla laadukkaista, kotimaisista materiaaleista. Remontin valmistuessa teemme yhdessä asiakkaan kanssa lopputarkastuksen, jossa asiakas pääsee itse toteamaan työn tuloksen. Kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu kauttamme helposti ja sen ansiosta voit säästää kattoremontissasi jopa yli 4000 €.

Ammattitaidolla tehty kattoremontti nostaa kiinteistösi arvoa, parantaa sen ulkonäköä, säästä lämmityskustannuksissa sekä suojaa terveydelle haitallisilta home- ja kosteusvaurioilta. Älä siis aikaile vaan ota yhteyttä jo tänään!

Haluatko lisätietoa kattoremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Lue lisää kattoremontista

Kattoremontin hintalaskuri

Kokeile Kymppiremontti Oy:n laskuria, jolla voit arvioida kattoremontin hintaa. Laskurilla saat suuntaa antavan hinta-arvion kattoremonttisi kustannuksista. Voit myös liittää mukaan lisätietoa muista samalla kertaa tapahtuvista remonttitarpeistasi.

Kattoremontti vai katon maalaus?

Vuotaminen ja muut toiminnalliset ongelmat ovat aina päteviä syitä kattoremontille. Jos katto näyttää kuluneelta, mutta sen rakenteet ovat kunnossa, maalaaminen on hyvä keino palauttaa sen alkuperäinen ulkonäkö.

Kattomateriaalin valinta

Oikea kattomateriaali on sellainen, joka sopii talon tyyliin sekä vastaa asukkaan toiveita. Meiltä saat laadukkaat, kotimaiset pelti- ja tiilikatot, joiden materiaaleista löytyy paljon vaihtoehtoja.

Peltikaton maalaus

Maalaus on helppo ja edullinen tapa pidentää peltikaton käyttöikää. Ammattilaisen tekemänä lopputulos on siisti ja saa kattosi näyttämään kuin uudelta.

Katso video kattoremontista

Mika ja Niina Mässeli asuvat poikansa kanssa Kotkassa. Kymppiremontit remontoi perheen talon mansardikaton kesällä 2018. Mallinsa puolesta haastavan katon remontti sujui ongelmitta ja lopputulos on komea.

”Ammattimiehiltä homma kyllä kävi”. Perhe on tyytyväinen Kymppiremonttien tekemään työhön.

Ilmainen kattoremonttiopas

Kymppiremontin kattoremonttiopas tarjoaa ohjeita remonttia suunnitteleville tai sitä harkitseville. Opas käsittelee koko kattoremonttiprosessia kattoremontin syistä ja etenemisestä eri materiaalivaihtoehtoihin.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys