”Ammattimiehiltä homma kyllä kävi”

Mika ja Niina Mässeli asuvat poikansa kanssa Kotkassa. Kymppiremontit remontoi perheen talon mansardikaton kesällä 2018. Mallinsa puolesta haastavan katon remontti sujui ongelmitta ja lopputulos on komea. Perhe on tyytyväinen Kymppiremonttien tekemään työhön.

Masseli

Mika ja Niina Mässeli asuvat poikansa kanssa Kotkassa. Kymppiremontit remontoi perheen talon mansardikaton kesällä 2018. Mallinsa puolesta haastavan katon remontti sujui ongelmitta ja lopputulos on komea. Perhe on tyytyväinen Kymppiremonttien tekemään työhön.

Mika ja Niina ostivat nykyisen kotitalonsa vuonna 2014. Jo talon oston yhteydessä oli tiedossa, että silloinen palahuopakatto alkoi olla käyttöikänsä päässä.

– Kun pihalla alkoi näkyä liian paljon katolta tippuneita kattohuovan palasia, totesimme me, että nyt on tehtävä jotain, Mika muistelee.

Perusteellinen katsaus loi luottamuksen heti alussa

Talon katto on malliltaan mansardikatto eli nelisivuinen taitekatto. Kyseinen malli ei remonttia ajatellen ole sieltä kaikista helpoimmasta päästä. Mikan ja Niinan tuttaville oli tuolloin tehty vastikään kattoremontti paikallisen, hyvämaineisen yrityksen toimesta. Pariskunta päätti pyytää samaa remonttifirmaa katsomaan myös heidän kattoaan. Kun yrityksen edustajat tulivat, totesivat he, että kohde olisi heille liian hankala. He osasivat kuitenkin suositella toista toimijaa.

– He suosittelivat, että kannattaa kysyä tarjous Kymppiremonteilta, Mika sanoo.

– Saimme yhteyden myyjään, jonka kanssa kävimme hyvin perusteellisesti läpi sen, mitä hän tarjoaa. Hän esitteli tällaiselle maallikollekin hyvin ymmärrettävästi, että mitä nyt ollaan tekemässä ja miksi tehdään juuri näin. Jo siitä jäi heti sellainen luottavainen mieli, että he tietävät mitä tekevät, Mika kuvailee.

Haastavatkin kohteet tuttua kauraa

Remontin myötä katon materiaali vaihtui huovasta peltiin. Remontin edetessä Mikalle selvisi, että tällaiset haastavammatkin kohteet todella olivat Kymppiremonteille “tuttua kauraa.” Työmiehet eivät missään vaiheessa tuoneet ilmi, että työmaa olisi ollut heille millään tavalla erikoinen, vaan yksi muiden joukossa.

– Kävi ilmi, että työmaan niin sanottu kärkimies oli alkuvuodesta juonut kakkukahveja sen kunniaksi, kun oli tehnyt neljännensadannen kattonsa, Mika kertoo.

– Ammattimiehiltä homma kyllä kävi, Mika hymyilee.

Hyvin tehty työ toimii käyntikorttina

Asiakastyytyväisyydestä kysyttäessä Mika kertoo, että he saivat sitä, mitä tilasivat. Pariskunta on suositellut Kymppiremontteja myös muille. Yrityksen toimesta onkin tehty jo ulkoverhous Niinan äidin kotiin ja uusi katto Mikan siskon kotiin.

– Naapurithan toki ihastelivat kattoa ja totesivat, että kyllä nyt on hieno. Itse asiassa tässä ihan muutama viikko sitten kuulimme, että naapurissamme on alkamassa parin viikon sisällä kattoremontti, jonka tulee toteuttamaan sama yritys, joka teki meidänkin kattomme, Mika kertoo.

– Heidän tähän tekemänsä hyvä työ toimi käyntikorttina sitten naapuriinkin, Mika summaa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys