Talon ulkoverhouksen uusiminen

Ulkoverhousremontti on kattava julkisivuremontti puutaloille. Talon ulkoverhouksen uusiminen on järkevä sijoitus talosi ulkonäköön, asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Avaimet käteen -palvelullamme remontti sujuu vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Talon ulkoverhouksen uusiminen päivittää koko julkisivun ilmeen

Puinen ulkoverhous on kuin talon suojamuuri, joka vastaanottaa tuulen, tuiskun ja kosteuden rakenteiden puolesta. Paraskin ulkoverhous kulahtaa ajan saatossa, jolloin on aika julkisivuremontin.

Ammattilaisen toteuttama ulkoverhousremontti saa talosi näyttämään kuin uudelta, ja samalla talon ilmettä pystytään päivittämään halutunlaiseksi. Uusi ulkoverhous on hyvä keino nostaa talosi arvoa ja pidentää sen käyttöikää.

Kymppiremontit - Ikkunaremontit, julkisivuremontit ja ulkoverhouksen uusiminen

Lisälämmöneristyksellä säästöä lämmityskuluihin

Julkisivuremontin yhteydessä on järkevää parantaa talon lämmöneristystä. Sen ansiosta asumismukavuus lisääntyy ja saat säästöä lämmityskuluissa. Erityisesti rintamamiestalot alkavat olla siinä iässä, että ulkoverhousremontti ja lämmöneristyksen uusiminen on ajankohtainen. Koska ulkoverhousremontissa talon ulkopinta puretaan ja vaihdetaan, on samalla helppoa asentaa lisäeristeitä tai vaihtaa vanhoja ja haurastuneita eristyksiä.

Ulkoverhousremontin yhteydessä myös mahdolliset home- ja lahovauriot saadaan korjattua.

Talon ulkoverhous avaimet käteen -palveluna

Teemme talon ulkoverhouksen uusimisen ammattitaidolla perinteisinä puuverhouksina, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme kaikki julkisivuremontit sujuvasti avaimet käteen -palveluna huolehtien mm. tarvittavista purkutöistä, lahovauriokorjauksista ja lämmöneristysten lisäämisestä.

Varmistamme aina asiakkaan tyytyväisyyden lopputulokseen ja annamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun. Kauttamme kotitalousvähennyksen hakeminen onnistuu helposti, ja sen ansiosta voit säästää julkisivuremontin hinnasta jopa 4500 €.

Saat meiltä aina dokumentoinnin tehdystä työstä ja käytetyistä tuotteista, mikä helpottaa remonttien toteuttamista tulevaisuudessa.

Ulkoverhouksen kunnossapito ja käyttöikä

Suojaisellakin pihalla olevan talon ulkoverhous on suositeltavaa pestä noin kerran vuodessa, jos ulkoverhouksesta haluaa pitää parasta mahdollista huolta. Erilaiset sienikasvustot tarttuvat laudoitukseen salakavalasti ja heikentävät ajan myötä maalipinnan suojaustehoa kosteutta sekä epäpuhtauksia vastaan, lyhentäen ulkoverhouksen käyttöikää.

Laadukas ja oikein tehty ulkoverhous kestää 20-30 vuotta, ellei enemmänkin. On tärkeää seurata ulkoverhouksen kuntoa ja huoltomaalata se säännöllisesti, sillä materiaalit, sääolosuhteet ja talon rakenteiden kunto vaikuttavat ulkoverhouksen uusimistarpeeseen. Yhtä tiettyä aikaväliä talon ulkoverhouksen uusimiseen ei siis voida sanoa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys