Meidän kumppaneita

Yhteistyö luotettavien, kotimaisten kumppanien kanssa takaa sujuvat työprosessit ja onnistuneen lopputuloksen asiakkaillemme.

Stark
Weckman
Teknos
Siparila
Brass Monier
Tikkurila

Laadukkaat, kotimaiset tuotevalmistajat

Teemme yhteistyötä luotettavien, suomalaisten tuotevalmistajien kanssa, joilla on
kymmenien vuosien kokemus alalta. Se takaa tehokkaan ja turvallisen työn lopputuloksen asiakkaillemme. Säännöllisinä yhteistyökumppaneitamme ovat Weckman, Puukeskus, Monier, Teknos, Tikkurila ja Siparila.

Yrityksemme henkilöstön ammattiosaamista ylläpidetään jatkuvalla tuotekoulutuksella.
Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan palvelun ja ensiluokkaiset tuotteet.

Joustava remonttirahoitus

Kymppirahoituksen ansiosta remonteille saadaan sovittua joustava, omaan tilanteeseen sopiva rahoitusratkaisu Nordean tai Op-Pohjolan kautta. Kuukausimaksulla remonttien hinnat ovat alkaen vain 170 €/kk.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys