Asiakkaidemme tarinoita

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme tarinoita siitä, miten olemme toteuttaneet erilaisia remontteja ympäri suomea.

Kymppiremontit vakuutti Suorannat ammattitaidollaan

Kymppiremontit toteutti Simo ja Jaana Suorannan kotiin ulkoverhousremontin. Remontti poisti huolet talon kestävyydestä ja sai sen näyttämään täysin uudelta. Pariskunta oli erityisen tyytyväinen Kymppiremonttien luotettavaan toimintaan sekä laadukkaisiin materiaaleihin.

Lue lisää

”Ammattimiehiltä homma kyllä kävi”

Mika ja Niina Mässeli asuvat poikansa kanssa Kotkassa. Kymppiremontit remontoi perheen talon mansardikaton kesällä 2018. Mallinsa puolesta haastavan katon remontti sujui ongelmitta ja lopputulos on komea. Perhe on tyytyväinen Kymppiremonttien tekemään työhön.

Lue lisää

Kymppiremontit kohensivat kodin ulkonäköä ja jälleenmyyntiarvoa

Rolf Eriksson asuu perheineen Vaasan Purolassa vuonna 1945 rakennetussa rintamamiestalossa. Talon katto oli kipeästi remontin tarpeessa, ja apu löytyi kattoremontteihin sekä ulkoverhouspalveluihin erikoistuneesta Kymppiremontit Oy:stä.

Lue lisää

”Naapuritkin ovat ottaneet Kymppiremonttien katon nähtyään meidän kattomme”

Turkulainen yrittäjä Seppo Muurinen on valinnut kattoremonttiensa tekijäksi jo kahdesti Kymppiremontit Oy:n. Tärkein syy valintaan on ollut luottamus, yhteisymmärrys sekä työn korkea laatu.

Lue lisää

Uusi katto ja ulkoverhous miellyttävät silmää

Kymppiremontit toteutti jyväskyläläisten Antti ja Mirja Knuuttilan 1930-luvun alussa valmistuneeseen hirsitaloon sekä katto- että ulkoverhousremontin. Knuuttilat vakuuttuivat Kymppiremonttien toimintatavoista ja ovat jälkikäteen olleet hyvin tyytyväisiä työn tulokseen.

Lue lisää

Vanhan katon alta löytyi rakenteellisia vaurioita Kotkassa suoritetussa remonttikartoituksessa

Kattoremontin teettäminen oli ollut Ari-Pekka Hovin mielessä viimeisen vuoden ajan. Vanhan katon kunto oli huono ja siitä oli tullut riski talon rakenteille. Koivulan asuntoalueella Kotkassa sijaitseva 50-luvun rintamamiestalo remontoitiin kattorakenteiden osalta kesällä 2013.

Lue lisää

Uutta ilmettä taloon maalaamisen sijasta

Jaakko ja Leena Nykänen Varkaudesta teettivät täydellisen ulkoverhousremontin, kun vanha ulkoverhous oli rapistunut ajan saatossa. Vanhan verhouksen maalaus ei enää kannattanut, koska osa verhouksesta oli jo niin huonossa kunnossa. Ulkoverhouksen uusiminen jatkaa 50-luvun talon käyttöikää ja samalla talo sai täysin uuden ilmeen.

Lue lisää

Ryhdikäs 50-luvun talo sai uuden ilmeen kattoremontin myötä

Jyväskylän Vaajakoskella asuva Pirjo Vepsäläinen oli miettinyt peltikaton uusimista jo muutaman vuoden ajan. 50-luvulla rakennettu talo oli muuten ryhdikäs ja hyvässä kunnossa, mutta talon vesikatto kaipasi uudistamista. Pirjo tiesi huonokuntoisen katon vaarat talon muulle rakenteelle ja päätti vihdoinkin toteuttaa kattoremontin.

Lue lisää