Kymppiremontit kohensivat kodin ulkonäköä ja jälleenmyyntiarvoa

Rolf Eriksson asuu perheineen Vaasan Purolassa vuonna 1945 rakennetussa rintamamiestalossa. Talon katto oli kipeästi remontin tarpeessa, ja apu löytyi kattoremontteihin sekä ulkoverhouspalveluihin erikoistuneesta Kymppiremontit Oy:stä.

Eriksson

Rolf Eriksson asuu perheineen Vaasan Purolassa vuonna 1945 rakennetussa rintamamiestalossa. Talon katto oli kipeästi remontin tarpeessa, ja apu löytyi kattoremontteihin sekä ulkoverhouspalveluihin erikoistuneesta Kymppiremontit Oy:stä.

Vanhassa katossa oli kosteusvaurioita ja jopa kattotuoleja oli poikki. Rolf oli huomannut Kymppiremonttien tekevän Vaasassa kattoremontteja, ja myös tutuilta kuultu palaute oli ollut positiivista.

– Monet kehuivat, että he tekevät työnsä ammattitaitoisesti ja aikataulut pitävät. Kymppiremonttien myyjä kävi kotonamme ja keskustelimme asiasta lähes kokonaisen illan. Jälkeenpäin päätimme, että he saavat remontoida kattomme, Rolf kertoo.

Viiden päivän kattoremontti

Kattoremontti oli kokonaisprojekti, jossa katto vaihdettiin, räystäät ja rännit suoristettiin sekä tikapuut uusittiin. Kaikki oli valmista viidessä päivässä, kuten luvattu oli.

– Työntekijät tiesivät tarkasti, mitä pitää tehdä ja missä vaiheessa. Lopuksi he vielä siivosivat pihasta kaikki työn jäljet. Minun ei tarvinnut tehdä itse mitään, ja aikataulukin piti juuri niin kuin oli kerrottu, Rolf kehuu.

– Remontista jäi hyvät fiilikset, koska asentajat olivat niin ammattitaitoisia, sosiaalisia ja hyvin ystävällisiä, hän jatkaa.

Suositukset myös muille

Uuden katon myötä talon ulkonäkö muuttui täysin ja myös jälleenmyyntihinta on nyt selkeästi parempi. Positiivisten kokemusten myötä Kymppiremonttien palveluja voi suositella myös muille.

– Voin kyllä suositella Kymppiremonttien kattoremonttia tai ulkoverhousta, koska he tekivät työt niin ammattitaitoisesti, Rolf päättää.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys