Peltikaton maalaus antaa uuden ilmeen

Peltikaton maalaus on helppo ja edullinen tapa pidentää peltikaton käyttöikää. Ammattilaisen tekemänä lopputulos on siisti ja saa kattosi näyttämään kuin uudelta.

Maalaaminen antaa katolle suojaa kustannustehokkaasti

Peltikatto on järkevää maalata säännöllisesti 5–10 vuoden välein. Ehjä maalipinta pitää katon hyväkuntoisena, suojaa sitä ruostumiselta ja helpottaa sen puhtaanapitoa. Maalaamisella voidaan pidentää katon käyttöikää kustannustehokkaalla tavalla. Sen avulla ehjän mutta haalistuneen ja epäsiistin katon saa näyttämään taas kuin uudelta.

Kattomaalaukset ammattitaidolla

Teemme kattomaalaukset vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Työn tekeminen alkaa oikeasta maalivalinnasta ja huolellisista pohjatöistä, joihin kuuluu pesu sekä hilseilevän maalin ja mahdollisen ruosteen poisto.

Toteutamme maalaukset ammattitaitoa vaativalla pensselimaalauksella, jolloin lopputulos on huolella tehty ja siisti. Teemme maalaukset luotettavana takuutyönä.

Saat meiltä aina dokumentoinnin tehdystä työstä ja käytetyistä tuotteista, mikä helpottaa remonttien toteuttamista tulevaisuudessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys