Onnistuneiden ulkoremonttien ammattilainen

Haluamme tehdä katto- ja ulkoverhousremontit asiakkaalle mahdollisimman vaivattomiksi. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu toiveidesi mukaan ja kustannustehokkaasti.

Periaatteellinen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä

Kymppiremontit on Keski-, Itä-, Länsi ja Etelä-Suomen alueilla toimiva katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Teemme työt kiinnittäen huomiota pieniin yksityiskohtiin ja käyttäen laadukkaita kotimaisia materiaaleja, jolloin lopputulos on kaunis ja aikaa kestävä.

Työssämme näkyy vahva rakennusalan osaaminen. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

Meille on tärkeää asiakkaan mielenrauha remontin aikana, joten pidämme huolta, että remontti kulkee sujuvasti alusta loppuun ilman ikäviä yllätyksiä, asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Katto- tai ulkoverhousremontin valmistuessa teemme aina asiakkaan kanssa yhdessä lopputarkastuksen, jossa käymme läpi vaiheittain talolle tehdyt muutokset. Asiakas pääsee itse toteamaan työn tuloksen ja vaikuttamaan siihen.

Kotimaista laatutyötä kilpailukykyiseen hintaan

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, joka työllistää yli 40 suomalaista ammattimiestä. Hyvin motivoituneet työntekijämme tekevät remonttisi osaavasti ja kustannustehokkaasti, sekä huolehtivat että remontti sujuu sinun toiveittesi mukaisesti.

Tarjoamme katto- ja ulkoverhousremontit kilpailukykyiseen hintaan ja annamme maksuaikaa jopa 7 vuotta. Jotta remontti olisi sinulle mahdollisimman edullinen, teemme myös kotitalousvähennyksen hakemisen sinulle helpoksi.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 €. Kahden aikuisen taloudessa voit siis saada vähennystä jopa 4500 €.

Kysy tarjous ja totea hinnoittelumme edullisuus!

Takaamme asiakkaillemme työn laadukkaan lopputuloksen antamalla katto- ja ulkoverhousremonteillemme markkinoiden pisimmän työtakuun.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys