Onnistuneiden ulkoremonttien ammattilainen

Haluamme tehdä katto- ja ulkoverhousremontit asiakkaalle mahdollisimman vaivattomiksi. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu toiveidesi mukaan ja kustannustehokkaasti.

Periaatteellinen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä

Kymppiremontit on Keski-, Itä-, Länsi ja Etelä-Suomen alueilla toimiva katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Teemme työt kiinnittäen huomiota pieniin yksityiskohtiin ja käyttäen laadukkaita kotimaisia materiaaleja, jolloin lopputulos on kaunis ja aikaa kestävä.

Työssämme näkyy vahva rakennusalan osaaminen. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas

Meille on tärkeää asiakkaan mielenrauha remontin aikana, joten pidämme huolta, että remontti kulkee sujuvasti alusta loppuun ilman ikäviä yllätyksiä, asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Katto- tai ulkoverhousremontin valmistuessa teemme aina asiakkaan kanssa yhdessä lopputarkastuksen, jossa käymme läpi vaiheittain talolle tehdyt muutokset. Asiakas pääsee itse toteamaan työn tuloksen ja vaikuttamaan siihen.

Kotimaista laatutyötä kilpailukykyiseen hintaan

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, joka työllistää yli 40 suomalaista ammattimiestä. Hyvin motivoituneet työntekijämme tekevät remonttisi osaavasti ja kustannustehokkaasti, sekä huolehtivat että remontti sujuu sinun toiveittesi mukaisesti.

Tarjoamme katto- ja ulkoverhousremontit kilpailukykyiseen hintaan ja annamme maksuaikaa jopa 7 vuotta. Jotta remontti olisi sinulle mahdollisimman edullinen, teemme myös kotitalousvähennyksen hakemisen sinulle helpoksi.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2400 €. Kahden aikuisen taloudessa voit siis saada vähennystä jopa 4800 €.

Kysy tarjous ja totea hinnoittelumme edullisuus!

Takaamme asiakkaillemme työn laadukkaan lopputuloksen antamalla katto- ja ulkoverhousremonteillemme ikuisen työtakuun.

Pyydä tarjous

Täytä alla oleva lomake, niin saat tarjouksen tarvitsemastasi remontista. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta sen sijaan saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Emme luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.


Teemme yli 600 remonttia vuodessa

lk_logo rala_patevyys_webOrmax_logo_tiilikatto_cmyk-mv

Ruukkisantander_logo kymppiremontit-suomalaista-iconweckmanIcopal logo