Aurinkoenergia - Aurinkopaneelit talon katolle

Aurinkoenergia on ekologinen ja puhdas vaihtoehto perinteiselle sähkölle. Aurinkovoimala kodin katolla tuo myös säästöjä sähkökustannuksiin.

Miksi valita aurinkoenergia?

Aurinkoenergian vaatimat laitteet ovat kodin ainoita sähkölaitteita, jotka maksavat itsensä takaisin omilla tuloillaan jopa alle 10 vuodessa. Perussähköön verrattuna aurinkovoimalasta saadut säästöt voivat 10 vuoden aikana nousta yli 14 000 euroon. Kokonaisuudessaan oma aurinkosähkövoimala pienentää nykyisiä sähkökustannuksia aina 30 %:sta jopa 80 %:iin.

Omasta voimalasta ei myöskään tarvitse maksaa siirtomaksua ja veroja. Jos voimala tuottaa enemmän kuin mitä omat tarpeet vaativat, ylituotanto voidaan joko varastoida tai myydä. Lisäksi aurinkovoimala omalla katolla nostaa kiinteistön arvoa huomattavasti.

Hintasäästöjen lisäksi aurinkoenergia säästää tehokkaasti luontoa. Aurinkovoimala on ekologinen ja tuottaa puhtainta energiaa ilman hiilidioksidi- ja hiukkaspäästöjä

Aurinkoenergian toimintaperiaate

Aurinkovoimala asennetaan asiakkaan omalle katolle ja voimalaan voi halutessa liittää myös erilaisia lisäkomponentteja ja älylaitteita. Aurinkovoimala tarvitsee toimiakseen vain neljä ominaisuutta:

  1. Aurinkopaneelit
  2. Invertteri (muuttaa aurinkopaneelien tuottaman sähkön vaihtosähköksi, joka sopii kodin sähkölaitteisiin)
  3. Erotuskytkin/turvakytkin (erotuskytkimellä aurinkovoimala erotetaan verkosta)
  4. Sähköpääkeskus (aurinkovoimala kytketään kiinteistön sähköverkkoon)

Aurinkopaneeleina käytämme eurooppalaisia markkinoiden tehokkaimpia half-cut-teknologialla varustettuja paneeleita. Kun perinteisissä aurinkopaneeleissa on 60 tai 72 kennoa, half-cut-paneeleissa kennoja on 120 tai 144. Nimensä mukaisesti perinteisten aurinkopaneelien kennot on siis puolitettu, joka puolestaan parantaa kennojen kestävyyttä, nostaa niiden tehokkuutta sekä pidentää kennojen käyttöikää. Half-cut-aurinkokennot tuottavat myös vähemmän hukkalämpöä, mikä tarkoittaa lisää tehoja sähköntuotantoon.

Aurinkovoimalaan tarvittavien laitteiden elinkaari on yli 25 vuotta. Yleismallin inverttereissä on lisäksi yleisesti vähintään kahden vuoden takuu ja ne kestävät myös jopa -25 asteen pakkasia. Valitsemme teidän kohteeseenne sellaisen invertterin, joka on ominaisuuksiltaan juuri teille parhaiten sopiva vaihtoehto.

Hanki meiltä oma aurinkovoimala

Teemme asiakkaan tarpeisiin sopivia aurinkovoimaloita ammattitaidolla. Kartoitamme suunnitteluvaiheessa asiakkaan haluaman omavaraisuusasteen, jonka pohjalta aurinkovoimala asennetaan asiakkaan oman talon katolle.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys