Talon maalaus nostaa kiinteistön arvoa

Ulkoverhouksen maalaaminen parantaa talosi ilmettä, nostaa sen arvoa ja antaa seinäpinnoille suojaa sääolosuhteilta. Teemme talon maalaukset, huoltomaalaukset ja muut julkisivuremontit tarkasti käsityönä käyttäen korkealaatuisia maaleja.

Talon ulkoverhouksen maalaus nostaa kiinteistön arvoa ja suojaa sitä rasituksilta

Huolellisesti tehty talon maalaus antaa vanhallekin talolle jälleen uuden ilmeen. Talosi näyttää hetkessä nuoremmalta ja samalla sen arvo nousee!

Ehjä maalipinta suojaa talon seinäpintoja pitkän aikaa tuulen, sateen ja muiden säänvaihteluiden vaikutuksilta. Se estää veden imeytymisen seinärakenteisiin ja pitää talosi kuivana ja terveenä. Rakennuksen ylläpitoon kuuluukin vanhan talon huoltomaalaus noin kymmenen vuoden välein, ellei pinnoissa näy julkisivuremontin kaipuusta kertovia merkkejä tätä ennen.

Vanhan talon huoltomaalaus Korpilahdella, ennen maalausta
Vanhan talon huoltomaalaus Korpilahdella, maalauksen jälkeen

Siisti talon maalaus huolellisella suunnittelulla

Julkisivuremontin ja huoltomaalauksen suunnittelu aloitetaan kokonaisuuden kartoituksella, jossa täytyy ottaa huomioon mm. maalattavien pintojen kunto, seinän rakenne ja aika edellisestä maalauskerrasta. Tämän lisäksi asiantuntijamme kertoo sinulle erilaisista maalivaihtoehdoista. Halutessasi saat tietokonemallinnuksen siitä, miltä uusi värisävy näyttäisi talossanne.

Vanhan talon maalaus alkaa huolellisesta pohjatyöstä. Uudisrakennusten maalaukset, huoltomaalaukset ja muut julkisivuremontit toteutamme täysin käsityönä pensselimaalauksena, jolloin jälki on tarkkaa ja viimeisteltyä. Teemme yhteistyötä alan johtavien maalinvalmistajien kanssa ja käyttämämme maalit ovat kotimaisia laatutuotteita. Maalaukset tehdään luotettavana takuutyönä.

Saat meiltä aina dokumentoinnin tehdystä työstä ja käytetyistä tuotteista, mikä helpottaa remonttien toteuttamista tulevaisuudessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys