Nosta talosi arvoa ulkoverhousmaalauksella

Maalaaminen parantaa talosi ilmettä, nostaa sen arvoa ja antaa seinäpinnoille suojaa sääolosuhteilta. Teemme ulkomaalaukset tarkasti käsityönä käyttäen korkealaatuisia maaleja.

Ulkoverhousmaalaus nostaa talon arvoa ja suojaa sitä rasituksilta

Huolellisesti tehty ulkoverhousmaalaus antaa talolle aivan uuden ilmeen. Talosi näyttää hetkessä nuoremmalta ja samalla sen arvo nousee.

Ehjä maalipinta myös suojaa talosi seinäpintoja pitkän aikaa tuulen, sateen ja muiden säänvaihteluiden vaikutuksilta. Se estää veden imeytymisen seinärakenteisiin ja pitää talosi kuivana ja terveenä.

Korpilahti - Maalaus 1
Korpilahti - Maalaus 2

Siisti ulkoverhousmaalaus huolellisella suunnittelulla

Ulkoverhouksen maalauksen suunnittelu aloitetaan kokonaisuuden kartoituksella, jossa täytyy ottaa huomioon mm. maalattavien pintojen kunto, seinän rakenne ja aika edellisestä maalauskerrasta. Tämän lisäksi asiantuntijamme kertoo sinulle erilaisista maalivaihtoehdoista. Halutessasi saat tietokonemallinnuksen siitä, miltä uusi värisävy näyttäisi talossanne.

Ulkoverhouksen maalaus alkaa huolellisesta pohjatyöstä. Maalaukset toteutamme täysin käsityönä pensselimaalauksena, jolloin jälki on tarkkaa ja viimeisteltyä. Teemme yhteistyötä alan johtavien maalinvalmistajien kanssa ja käyttämämme maalit ovat kotimaisia laatutuotteita. Maalaukset tehdään luotettavana takuutyönä.

Saat meiltä aina dokumentoinnin tehdystä työstä ja käytetyistä tuotteista, mikä helpottaa remonttien toteuttamista tulevaisuudessa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys