Kattoremontin hintalaskuri

Kattoremontin hintalaskurilla voit arvioida kattoremontin hintaa. Laskurilla saat suuntaa antavan hintarvion kattoremonttisi kustannuksista.

Arvioi kattoremontin hinta helpolla laskurilla!

Kokeile Kymppiremontti Oy:n kattoremonttilaskuria, millä voit arvioida kattoremontin hintaa. Laskurilla saat suuntaa antavan hintarvion kattoremonttisi kustannuksista. Voit liittää mukaan myös lisätietoa muista samalla kertaa tapahtuvista remonttitarpeistasi. Laskurin käyttö on helppoa. Valitset vain parhaiten tarvettasi kuvaavat vaihtoehdot.

*Laskurin käyttö ei velvoita sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Miksi kattoremontin tekeminen kannattaa?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Tästä syystä myös sen perusteellisempi kunnostaminen tulee myös ajankohtaiseksi aina ennemmin tai myöhemmin. Kattoremontin toteutusta ei myöskään kannata lykätä liikaa, sillä liian huonoon kuntoon päässyt katto voi aiheuttaa ongelmia myös talon muihin rakenteisiin.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys