”Naapuritkin ovat ottaneet Kymppiremonttien katon nähtyään meidän kattomme”

Turkulainen yrittäjä Seppo Muurinen on valinnut kattoremonttiensa tekijäksi jo kahdesti Kymppiremontit Oy:n. Tärkein syy valintaan on ollut luottamus, yhteisymmärrys sekä työn korkea laatu.

Muurinen

Turkulainen yrittäjä Seppo Muurinen on valinnut kattoremonttiensa tekijäksi jo kahdesti Kymppiremontit Oy:n. Tärkein syy valintaan on ollut luottamus, yhteisymmärrys sekä työn korkea laatu.

Turun Kakskerrassa sijaitsee yrittäjä Seppo Muurisen kotitila, joka on ollut saman suvun omistuksessa jo 1880-luvulta lähtien. Muurisen perheen pihapiiriä komistuttavat kaksi rakennusta; nykyisin varastona toimiva entinen päärakennus 1850-luvulta sekä nykyinen, vuoden 1900 tienoilla rakennettu päärakennus. Molempien rakennusten kattoremonttien takana on Kymppiremontit.

– Teetimme uudempaan taloon tiilikaton kolmisen vuotta sitten ja vanhempaan peltikaton tänä keväänä. Oli tärkeää, että remontin tekijäksi valittiin yritys, johon voimme luottaa ja jonka tiesin selviytyvän toistasataa vuotta vanhojen rakennusten luomista haasteista. Siksi valitsimme Kymppiremontit, Muurinen pohjustaa.

Luottamuksen arvoinen kattofirma

Alun perin Muurinen uskalsi luottaa Kymppiremontteihin, koska hän tunsi henkilökohtaisesti näiden remonttineuvojan. Muurisen mielessä kävi kyllä muitakin remonttifirmoja, mutta Kymppiremonttien toimintatapa sekä jo tiedossa ollut ammattitaito ja osaaminen puolsivat valintaa. Muurinen korostaa, että varsinkin kattoremonttien kohdalla korkea laatu on hintaa tärkeämpi.

– Kattoremonteissa materiaali ei niinkään maksa vaan työ. Jos työ tehdään huonosti, on katto pilalla. Työ täytyy tehdä hyvin ja jäljen täytyy olla erinomainen. Erityisen tärkeää on hyvät alus- ja tuuletuskatteet sekä hyvä pohjatyö. Kymppiremontit oli luottamuksen arvoinen, Muurinen painottaa.

Vaativa kohde ja vaativa vuodenaika

Vanhemman talon kohdalla varsinkin remontin tekijältä vaadittiin ammattitaitoa ja osaamista. 1850-luvulla rakennettuun taloon oltiin vuosien varrella tehty lisäosia sekä kattoa piti suoristaa, mitkä lisäsivät haastetta. Näiden lisäksi remontti toteutettiin maaliskuussa.

– Työn teko näytti hyvältä, nuoret miehet osasivat työnsä. He olivat hyväkäytöksisiä ja ammattitaitoa löytyi. Kun remontti tehdään talvella, pitää työntekijän osata tehdä katto vaativissakin olosuhteissa. Työ eteni oikein mallikkaasti ottaen huomioon ajankohdan, molemmat katot valmistuivat noin viikossa.

Myös naapurit ovat kulkeneet Muurisen jalanjäljissä kattoasioissa.

– Olen suositellut heitä naapureille ja jotkut ovatkin jo ottaneet Kymppiremonttien katon. He ovat nähneet työn jäljen ja laadun täällä meillä. Kakskerrassa on tiivis yhteisö ja mainehan siinä menisi, jos suosittelisin huonoa firmaa. Muurinen virnistää.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys