Kymppiremontit vakuutti Suorannat ammattitaidollaan

Kymppiremontit toteutti Simo ja Jaana Suorannan kotiin ulkoverhousremontin. Remontti poisti huolet talon kestävyydestä ja sai sen näyttämään täysin uudelta. Pariskunta oli erityisen tyytyväinen Kymppiremonttien luotettavaan toimintaan sekä laadukkaisiin materiaaleihin.

Suoranta

Lempäälässä sijaitseva talo on Simo Suorannan syntymäkoti. Talon julkisivu oli remontin tarpeessa, kun Kymppiremonttien mainos ilmestyi heidän oveensa. Simo soitti Kymppiremonteille, koska mainos oli hyvin selkeä.

– Kun soitin ja keskustelimme asioista, homma tuntui heti ammattitaitoiselta ja lämpöiseltä, Simo muistelee.

– Keräsimme muidenkin yritysten mainoksia talteen ja ajattelimme, että soittelemme niihin. Kymppiremontit kuitenkin kolahti, Jaana Suoranta kertoo.

Ammattimiehet asialla

Ostopäätös oli helppo tehdä ja kun remontti aloitettiin, se kesti noin kahdeksan päivää. Suorannat olivat yllättyneitä aikataulun nopeudesta.

– Jo ensimmäisen päivän jälkeen huomasimme, että nyt on ammattimiehet asialla, Jaana sanoo.

Simo kertoo olleensa erityisen tyytyväinen laadukkaisiin materiaaleihin, joita Kymppiremontit käytti.

– Materiaaleissa ei kannata pihistellä. Hyvä, etten nenä kiinni seinässä mennyt tuolla ja se on kyllä viimeisen päälle hyvä, Simo naurahtaa.

”Tämähän on uusi talo”

Suorantojen uusi talo sai remontin myötä upean, harmaan ulkoasun. Lopputuloksesta keskustellessa pariskunta on yhtä hymyä. Kun heiltä kysytään, jäikö uudesta ulkoasusta puuttumaan jotain, on vastaus selvä.

– Ei jäänyt! Suorannat vastaavat yhteen ääneen nauraen.

– Sanat eivät riitä kertomaan, mitä kaikkea kivaa siitä on tullut. Tämähän on uusi talo, Simo lopettaa hymyssä suin.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys