Kattoremontti Kuopio - Pohjois-Savo | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa kattoremontit Kuopiossa ja muilla Pohjois-Savon alueilla kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä takuulla.

Kymppiremontit Oy on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja laadukkaasti. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Toteutamme kattoremontteja Kuopiossa ja seudun lähialueilla kuten:

  • Iisalmi
  • Leppävirta
  • Suonenjoki
  • Pielavesi
  • Tuusniemi
  • sekä muut alueen kunnat ja taajamat.

Jos sinun talosi on kattoremontin tarpeessa tai haluat arvioida kattosi kunnon, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Voit sopia kanssamme ajan ilmaiselle arviokäynnille tai pyytää varmasti kilpailukykyisen tarjouksen kattoremontin toteuttamiseksi. Voit myös halutessasi hakea kauttamme joustavan rahoituksen kattoremontin toteuttamiseksi.

Haluatko lisätietoa kattoremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Miksi kattoremontin tekeminen kannattaa?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Tästä syystä myös sen perusteellisempi kunnostaminen tulee myös ajankohtaiseksi aina ennemmin tai myöhemmin. Kattoremontin toteutusta ei myöskään kannata lykätä liikaa, sillä liian huonoon kuntoon päässyt katto voi aiheuttaa ongelmia myös talon muihin rakenteisiin.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys