Kattoremontti Jyväskylä - Keski-Suomi | Takuulla laadukasta työtä

Toteutamme kattoremontit Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä takuulla.

Kymppiremontit toteuttaa kattoremontit Jyväskylässä sekä seudun lähialueilla kuten Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski sekä muut alueen kunnat ja taajamat.

Kymppiremontit on kattoremonttien ykkösvalinta Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Teettämällä Kymppiremontit Oy:n kattoremontin, saat talollesi uuden ilmeen ja talosi arvo nousee. Kattoremontin ajankohtaisuuden ja tarpeen voi onneksi selvittää helposti kutsumalla paikalle asiantuntija arvioimaan tilannetta. Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella pääsemme käymään kohteessa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Kymppiremontit Oy myös tarjoavat asiantuntijamme suorittaman kattoremontin tarvekartoituksen ilmaiseksi.

Kymppiremontit Oy:n on kotimainen perheyritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Olemme siis aina lähellä taloasi ja helposti tavoitettavissa. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Tunnemme alueen ja sen asukkaat hyvin. Suuri osa uusista asiakkaistamme tuleekin Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelta löytyvien suosittelijoiden kautta.

Jos sinun talosi on kattoremontin tarpeessa tai haluaisit arvioida kattosi kuntoa, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Voit sopia kanssamme ajan ilmaiselle arviokäynnille tai pyytää varmasti kilpailukykyisen tarjouksen kattoremontin toteuttamiseksi. Annamme työllemme myös markkinoiden pisimmän takuun. Voit halutessasi hakea kauttamme myös joustavan rahoituksen kattoremontin toteuttamiseksi.

Haluatko lisätietoa kattoremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Miksi kattoremontin tekeminen kannattaa?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Tästä syystä myös sen perusteellisempi kunnostaminen tulee myös ajankohtaiseksi aina ennemmin tai myöhemmin. Kattoremontin toteutusta ei myöskään kannata lykätä liikaa, sillä liian huonoon kuntoon päässyt katto voi aiheuttaa ongelmia myös talon muihin rakenteisiin.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys