Kattoremontti Jyväskylä - Keski-Suomi | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa kattoremontit Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä takuulla.

Toteutamme kattoremontteja Jyväskylässä sekä seudun lähialueilla kuten Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski sekä muut alueen kunnat ja taajamat.

Kymppiremontit Oy:n päätoimipiste sijaitsee Jyväskylässä, joten tunnemme alueen ja sen asukkaat hyvin. Henkilöstöllämme on myös kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Teettämällä Kymppiremontit Oy:n kattoremontin, saat talollesi uuden ilmeen ja talosi arvo nousee. Annamme työllemme myös markkinoiden pisimmän takuun ja tarjoamme maksuttoman asiantuntijamme suorittaman tarvekartoituksen.

Jos sinun talosi on kattoremontin tarpeessa tai haluaisit arvioida kattosi kuntoa, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Voit sopia kanssamme ajan ilmaiselle arviokäynnille tai pyytää varmasti kilpailukykyisen tarjouksen kattoremontin toteuttamiseksi. Voit halutessasi hakea kauttamme myös joustavan rahoituksen kattoremontin toteuttamiseksi.

Haluatko lisätietoa kattoremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Miksi kattoremontin tekeminen kannattaa?

Katto on tärkeä suoja talollesi, ja siksi sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Tästä syystä myös sen perusteellisempi kunnostaminen tulee myös ajankohtaiseksi aina ennemmin tai myöhemmin. Kattoremontin toteutusta ei myöskään kannata lykätä liikaa, sillä liian huonoon kuntoon päässyt katto voi aiheuttaa ongelmia myös talon muihin rakenteisiin.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2022 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys