Lue asiakkaidemme kokemuksia meistä

Tyytyväiset asiakkaat ja laadukas, viimeistelty työn lopputulos – niihin pyrimme. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet meistä ja työmme lopputuloksista!

Asiakaskokemukset

Tyytyväiset asiakkaat ja laadukas, viimeistelty työn lopputulos – niihin pyrimme. Parhaiten pääset tutustumaan toimintaamme asiakastarinoiden ja kuvagallerian kautta!

Asiakastarinat

Olemme toteuttaneet vuosien aikana satoja onnistuneita katto- ja ulkoverhousremontteja. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet meistä ja työmme lopputuloksista!

Kuvagalleria

Tältä sivulta löydät kuvia toteuttamistamme katto- ja ulkoverhousremonteista. Löysitkö joukosta tyylin, joka sopisi sinun taloosi? Ota yhteyttä, niin tehdään ideasta totta!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys