Rekrytointi

Myy asenteesi meille: täytä oheinen rekrylomake heti, sillä palkkaamme sopivan henkilön (tai henkilöt) viipymättä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tunnistatko itsesi näistä?

  • Elämänasenteesi on positiivinen ja iloinen
  • Luonteeltasi olet sopivasti sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Et lannistu pienistä vastoinkäymisistä, vaan sinulla on keinot kääntää huonostikin alkanut päivä hyväksi
  • Olet motivoitunut kehittämään itseäsi työssäsi ja oppimaan uutta
  • Sinulla on kenties kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä, mutta uskot, että rehti asenne työntekoon voi korvata kovankin kokemuksen

Jos useampi näistä kuvaa sinua, tämä voi olla sinua varten.

Millaisesta työstä on kyse?

Vastaat Kymppiremonttien katto-, ulkoverhous-, ulkomaalaus- ja ikkunaremonttien myynnistä kotitalouksille remonttineuvojana. Pääosin kierrät asiakkaiden luona ja ehdotat sopivia remonttiratkaisuja kunkin asiakkaan tarpeisiin. Työssä joudut liikkumaan paljon, joten ajokortti on välttämätön.

Koulutamme sinut huolellisesti työhösi ja tuotteisiimme. Tsemppaava myyntijohto ja koko muu tiimimme on tukenasi työssä. Käytännön työtäsi helpottavat hyvät myyntimateriaalit, ja laadukkaasti toteutettuja remontteja on helppo myydä hyvillä mielin.

Palkkaus perustuu kannustavaan tulospalkkaukseen. Voi viedä muutamia kuukausia, että pääset työn imuun sisään kunnolla, mutta motivoitunut tekijä pääsee tienaamaan reilusti yli suomalaisen keskipalkan.

Työsuhde-etuina tarjoamme mm. autoedun sekä erilaisia bonuksia.

Kymppiremontit on vakavarainen, sopivan pieni, mutta nopeasti kasvava yritys. Nuorekas ilmapiiri ja rehti asenne työntekoon kuvaavat yritystämme parhaiten. Päätoimipaikkamme on Jyväskylä.

Tutustu meihin videoiden kautta!

Uratarinat

Myyjänä nuorekkaassa porukassa

”Jokainen päivä on erilainen”

Tyypillinen Kymppiremonttien myyjän työpäivä? Sitä taitaa olla hankalampi kuvailla. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin: “Jokainen päivä on erilainen”, kertoo kohta kolme vuotta Kymppiremonteilla remonttineuvojana työskennellyt Arttu Hämäläinen.

Vaihtelun päiviin tuovat tietenkin asiakkaat. Hämäläinen kertoo tapaavansa työssään viikoittain 100 – 150 ihmistä, kaikki erilaisia: “Pitää pystyä kohtaamaan ihminen, joka saattaa olla millä mielellä tahansa.”

Toki työviikko koostuu myös rutiineista: tarjousten tekemistä, paperitöitä, yhteydenpitoa jo tavattuihin asiakkaisiin, mutta ennen kaikkea uusien asiakkaiden hankkimista. Se tapahtuu pääasiassa asuinalueita kiertelemällä: silmämäärin on kaikkein otollisinta havaita talot, joiden asukkaat hyötyisivät katto- tai ulkoverhousremonteista eniten.

Rohkeasti ovelle ja kelloa soittamaan: “Oven avaava asukas kuuntelee kyllä asian, kun tarve on todellinen”, Hämäläinen kertoo. Usein ensitapaamisella sovitaan aika, jolloin asukkaalla on aikaa perehtyä aiheeseen tarkemmin.

Autoasentajasta myyjäksi

Vuosien varrella myyntityö on tullut Hämäläiselle tutuksi parvekelasi- ja ikkunamyyjän työssä. Aikanaan autoasentajan työstä myyjän pestiin vaihtanut Hämäläinen kuitenkin kertoo, että Kymppiremonteillle siirtyminen toi mukanaan uudenlaisen tavan hankkia asiakkaita. “Silmiä avartava kokemus, ovelta ovelle -työskentely on tehokas tapa toimia, ja turhia käyntejä tulee vähän”, Hämäläinen kehuu työskentelymallia.

Kymppiremonttien tarjooma on selkeä ja helposti myytävä. “Ei ole tarvetta alkaa soveltaa. Jos asiakkaan kysymä työ ei kuulu osaamisalueellemme, on parempi vinkata sopiva tekijä”, kertoo Hämäläinen.

Mistä motivaatio?

Aurinkoisimmasta asenteestakaan huolimatta ei myyjän työ ole aina pelkkää päivän paistetta. ”Jos homma ei kulje, pitää hakea tsemppiä onnistumisen hetkistä, kuten isoista kaupoista tai niistä kerroista, kun on onnistunut ansaitsemaan asiakkaan täydellisen arvostuksen”, Hämäläinen kertoo ja jatkaa: “Onneksi tämä ei ole aina täysin yksinäistä työtä, työkaverit myös jeesivät, kun tarvetta on.”

Kymppiremontit työpaikkana on Hämäläisen mieleen: “Työnantaja on reilu ja rehti työntekijöitä kohtaan, ja henkilöstö on samanarvoisessa asemassa. Vastaavasti myös työnantajaa arvostetaan.”

Artun tärpit myyjäksi aikovalle

  • Parin kuukauden aikana pääsee jo hommaan hyvin mukaan, ensimmäinen puoli vuotta kertoo, sopiiko myyjän työ itselle
  • Mahdollisuus hyviin ansioihin, mutta se vaatii ahkeraa työtä ja kunnianhimoa
  • Kannattaa olla valmis kehittämään itseään ja harjaannuttaa taitojaan, se tuo tulosta
  • Ennakkoluulottomuus, aktiivisuus, kuuntelemisen taito, palo tehdä töitä ja ulospäinsuuntautuneisuus ovat hyvän myyjän tunnusmerkkejä

Lisätietoa voit kysyä:

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys