Talon julkisivuremontti pidentää käyttöikää

Me Kymppiremonteilla toteutamme kaikki julkisivuremontteihin kuuluvat työt pieniä yksityiskohtia myöten. Käytämme kotimaisia materiaaleja, tarjoamme läpinäkyvän hinnoittelun ja hoidamme tarvittaessa myös kattavan kokonaisurakoinnin.

Talon julkisivun remontointi pidentää käyttöikää ja nostaa arvoa

Siisti ja huollettu talo on myös terve talo. Kun pidät katon, ulkoverhouksen ja ikkunoiden kunnosta hyvää huolta, pysyvät myös talon rakenteet hyvässä kunnossa ja saat nauttia niiden maksimaalisesta käyttöiästä.

Meidän kanssamme hoituu ketterästi kaikki talon ulkoremontit: kattoremontti, ulkoverhousremontti, talon maalaus ja ikkunaremontti. Autamme arvioimaan koska on aika kattavammille töille, ja koska riittää ylläpitävät huoltotyöt. Omakotitalon tai taloyhtiön julkisivuremontti tulee vastaan joka kohteessa ennemmin tai myöhemmin – on siis kaikkien etu, kun osaatte pitää elementtien kulumisen oireita silmällä ja tilata ilmaisen kuntotarkastuksen ajoissa.

Varaa ilmainen arviokäyntin julkisivuremonttia varten

Pintapuolinen kuluminen, kuten ruoste, hilseily, sammal, halkeamat ja kiinnitysten heikkenemiset, kertovat talon ikääntymisestä. Kun huomaat omakotitalosi tai taloyhtiönne kiinteistöjen pinnoilla vanhenemisen merkkejä, on aika kutsua ammattilainen paikalle tekemään kattavampi tarkastus pintojen kunnosta ja remontin tarpeesta. Me annamme teille kilpailukykyisen tarjouksen sekä yksittäisistä töistä että kokonaisurakoinnista, autamme kotitalousvähennysten hyödyntämisessä ja kerromme mielellämme lisää remontin rahoituksesta.

Haluatko lisätietoa ulkoremonteista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Ulkoverhousremontti

Ulkoverhousremontti on järkevä sijoitus talosi ulkonäköön, asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Avaimet käteen -palvelullamme remontti sujuu vaivattomasti ja ammattitaidolla. Uusimme puutalon verhouksen laadukkailla, kotimaisilla materiaaleilla ja parannamme samalla eristyksiä, jotta säästät lämmityskuluissa. Talon ulkoverhouksen uusiminen mahdollistaa myös talon värin vaihtamisen.

Talon maalaus

Talon ulkoverhouksen maalaaminen parantaa talosi ilmettä, nostaa sen arvoa ja antaa seinäpinnoille suojaa sääolosuhteilta. Teemme ulkomaalaukset tarkasti käsityönä käyttäen korkealaatuisia maaleja. Maalaustyöt soveltuvat sekä uudiskohteisiin, että vanhojen talojen huoltomaalauksiin. Talon maalaus voidaan tehdä myös talvella!

Ikkunaremontti

Nykyaikaiset ikkunat ovat helppokäyttöiset ja siistit, pitävät lämmön sisällä ja nostavat talon arvoa. Ikkunaremontti on hyvä tehdä viimeistään siinä vaiheessa, kun vanhoista ikkunoista vetää, ikkunoiden karmit ovat ränsistyneet tai ikkunaelementit elävät ja helisevät häiritsevästi. Teemme ikkunaremontit luotettavasti talon vaatimusten mukaan.

Laske hinta kokonaisurakoinnille

Kun on aika laittaa vanha talo täysin uuteen uskoon, kutsu Kymppiremontit paikalle! Me hoidamme julkisivuremontit avaimet käteen -kokonaisurakointina, jolloin saat ulkoasultaan uuden kodin vaivattomasti. Kokeile hintalaskuria, jonka avulla voit pyytää suuntaa antavan hinta-arvion kaikista tarvitsemistasi ulkoremonteista: kattoremontista, ulkoverhouksen huoltamisesta ja ikkunaremontista.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys