Ulkoverhousremontti Kuopio - Pohjois-Savo | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Kuopiossa ja muilla Pohjois-Savon alueilla huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Kuopiossa ja seudun lähialueella kuten Iisalmi, Leppävirta, Suonenjoki, Pielavesi ja Tuusniemi

Huollettu ulkoverhous nostaa talosi arvoa ja pidentää sen käyttöikää. Ulkoverhousremontin avulla voi myös parantaa talon energiatehokkuutta ja säästää lämmityskuluissa.  

Kymppiremontit Oy on kotimainen perheyritys, jolla on kokemusta kaiken kokoisten ja ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Teemme maatilojen asuinrakennusten, rintamamiestalojen sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti.  Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille ja saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Milloin ulkoverhousremontti on ajankohtainen?    

Suomen ilmastossa talon ulkoverhous on kovalla koetuksella. Sääolosuhteiden vaihtelut kuluttavat rakennusten pintaa ja esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olla nykypäivänä remontin tarpeessa. Ulkoverhousremontti on hyvä tehdä jo ennen kuin suurempia näkyviä vaurioita löytyy talon ulkopinnassa.  

Yleisimpiä merkkejä talon ulkoverhousremontin tarpeelle ovat mm.    

  • maalipinnan lohkeilu tai hilseily 
  • havainnot homeesta, lahovaurioista tai muista kosteusvaurioista 
  • maalipinnan haalistuminen tai oheneminen huomattavasti 
  • vanha verhoilu alkaa irtoamaan 
  • nurkista vetää ja seinät kaipaavat eristysten uusimista 
  • halu modernisoida talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous toiseen materiaaliin 
  • talon useampi huoltomaalaus näkyy jo maalipinnan paksuudessa tai on jo niin huonossa kunnossa, että ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 

Mikäli et ole varma ulkoverhousremontin tarpeesta, auttaa ammattilaisen konsultaatio arvioimaan ulkoverhouksen kunnon ja remonttitarpeen. Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Kuopiossa, kattaen sen lähialueet, kuten Leppävirta, Iisalmi, Suonenjoki, Pielavesi ja Tuusniemi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys