Ulkoverhousremontti Lahti - Päijät-Häme | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit toteuttaa luotettavasti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Lahdessa ja muualla Päijät-Hämeen alueella. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

Toteutamme ulkoverhousremontit Lahdessa ja seudun lähialueilla kuten Asikkala, Heinola, Hollola ja Orimattila

Kunnostettu ulkoverhous ei ainoastaan anna talollesi uutta ja raikasta ilmettä, vaan se myös pidentää talosi käyttöikää ja nostaa kiinteistön arvoa merkittävästi. Ulkoverhousremontin yhteydessä on erinomainen tilaisuus parantaa myös talon lämmöneristystä. Uusien tai lisäeristeiden avulla talon energiatehokkuus paranee ja lämmityskulut pienenevät. 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kokemusta kaiken kokoisten ja ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Teemme maatilojen asuinrakennusten, rintamamiestalojen sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremonttien luotettava kumppani, joka auttaa kaikissa ulkoverhousremonttiin liittyvissä asioissa. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, niin arvioimme onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö huoltomaalaus. Käynnin perusteella teemme kilpailukykyisen tarjouksen ulkoverhousremontista.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Ulkoverhousremontti saattaa olla ajankohtainen, jos löydät ulkoverhouksesta näitä merkkejä     

Sateet, tuuli ja auringon UV-säteily kuluttavat talon ulkoverhousta vuosien saatossa. Etenkin rintamamiestalojen ja muiden vanhempien talojen ulkoverhoukset alkavat olla iässä, jossa perusteellisempi korjaus on tarpeen. Jo tulleiden vaurioiden korjausta ei ole syytä pitkittää, vaan ulkoverhousremontti kannattaa tehdä mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään. Ennakoimalla säästät rahaa ja varmistat, että kotisi pysyy hyvässä kunnossa. 

Ulkoverhousremontin ajankohtaisuudesta voivat kertoa mm. seuraavat merkit:  
  

  • maalipinta hilseilee tai lohkeilee 
  • maalipinta on haalistunut tai ohentunut huomattavasti 
  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset irtoilevat 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhouksen eri materiaaliin 
  • nurkista vetää ja haluat uusia seinien eristeet 
  • taloa on huoltomaalattu jo useamman kerran, joka näkyy maalipinnan paksuudessa tai sen huonossa kunnossa. Tällöin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 

Mikäli et ole varma ulkoverhousremontin tarpeesta, auttaa ammattilaisten konsultaatio arvioimaan tilanteen – rehellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! ! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys