Ulkoverhousremontti Jyväskylä - Keski-Suomi | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Saat ulkoverhousremontit myös avaimet käteen -toteutuksena.

Toteutamme ulkoverhousremontit Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella, kuten Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattavaa osaamista kaiken kokoisten ja ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme maatilojen asuinrakennusten, rintamamiestalojen sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit tehokkaasti.  Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö ulkoverhouksen huoltomaalaus.

Ulkoverhousremontin avulla pidennät talosi käyttöikää merkittävästi ja nostat kiinteistösi arvoa. Remontin yhteydessä on kätevä tehdä myös muita parannuksia asuinmukavuuteen, kuten parantaa talon energiatehokkuutta vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Talon ulkoverhouksen uusiminen – milloin se on ajankohtaista?     

Auringon UV-säteily ja Suomen sääolosuhteiden vaihtelut rasittavat talon ulkoverhousta vuosien saatossa. Ulkoverhousremontti kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin ennen suurempien vaurioiden ilmaantumista.  

Ulkoverhousremontti alkaa olla ajankohtainen, kun huomaat 

  • vanhan verhouksen irtoilevan  
  • maalipinnan hilseilevän tai lohkeilevan 
  • kosteus- tai lahovaurioita verhoilussa 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tähän päivään tai vaihtaa ulkoverhouksen uuteen materiaaliin 
  • haalistumista tai ohenemista maalipinnassa 
  • seinien tai talon kulmien vetävän ja eristeet kaipaavat uudistusta 
  • talon huoltomaalaukset näkyvät jo maalipinnan paksuudessa tai ulkoseinät ovat jo niin huonossa kunnossa, että ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 

Ammattilaisten arviokäynti auttaa arvioimaan ulkoverhousremontin ajankohdan, mikäli olet epävarma remontin tarpeesta. Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit kattavasti koko Keski-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys