Ulkoverhousremontti Seinäjoki - Etelä-Pohjanmaa | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaalla – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Seinäjoella ja muualla seudun lähialueilla kuten Kauhava, Lapua, Kuortane, Alavus, Kurikka, Virrat ja Isokyrö 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on laaja asiantuntemus kaikenikäisten ja -kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit niin uudempiin puutaloihin, rintamamiestaloihin kuin maatilojen asuinrakennuksiin. Laita viestiä ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille. Teemme kustannustehokkaan tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 

Ulkoverhousremontilla pidennät talosi käyttöikää, parannat sen ulkonäköä ja nostat jälleenmyyntiarvoa. Remontin yhteydessä on helppo parantaa myös talon energiatehokkuutta vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä seinärakenteisiin. Muutoksella saat säästöjä lämmityskuluihin.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Näyttääkö talosi siltä, että on ulkoverhouksen uusimisen aika 

Talon ulkoverhous joutuu varsin kovien säätilavaihteluiden armoille Suomen ilmastossa. Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat rakennusten pintaa vuosien saatossa. Hieman vanhempien puutalojen ja rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan siinä iässä, ulkoverhous saattaa tarvita jo kunnon remonttia. Ulkoverhousremontti kannattaa suorittaa mieluummin ajoissa kuin liian myöhään, jolloin suurempia vaurioita on vaikeampi ja kalliimpi korjata.    

Ulkoverhouksen uusimisen aika on, kun 

  • maalipinta lohkeilee tai hilseilee 
  • maalipinta on ohentunut tai haalistunut huomattavasti 
  • nurkista tai seinistä vetää ja on tarve uusia eristeitä 
  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita ulkoverhouksessa 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset alkavat irrota 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on liian paksu tai huonossa kunnossa  
  • halut päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 

Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit Seinäjoella ja muilla lähialuilla, kuten Kauhava, Lapua, Kuortane, Alavus, Kurikka, Virrat ja Isokyrö. Mikäli et ole varma onko remontti vielä ajankohtainen juuri teillä, pyydä meidät konsultaatiokäynnille arvioimaan ulkoverhousremontin tarve. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys