Ulkoverhousremontti Hämeenlinna - Kanta-Häme | Takuulla laadukasta työtä

Luotettavasti ja kustannustehokkaasti toteutetut ulkoverhousremontit Hämeenlinnassa toteuttaa Kymppiremontit. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

Toteutamme ulkoverhousremontit Hämeenlinnassa ja seudun lähialueilla kuten Akaa, Padasjoki, Asikkala ja Valkeakoski

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattavaa osaamista kaiken ikäisisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme rintamamiestalojen, maatilojen asuinrakennusten sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti. Teemme mielellämme maksuttoman arviokäynnin luonasi ja saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhouksen uusimisesta.  
 
Ulkoverhousremontti nostaa kiinteistön arvoa ja pidentää talosi käyttöikää merkittävästi. Remontin yhteydessä on mahdollista parantaa myös asuinmukavuutta ja talon energiatehokkuutta, lisäämällä tai vaihtamalla lämmöneristeitä.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Merkit, jotka kertovat talon ulkoverhouksen uusimisen ajankohtaisuudesta 

Auringon UV-säteily ja Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaihtelut asettavat kovia vaatimuksia talon ulkoverhoukselle. Vuosien saatossa esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhousten uusiminen alkaa olla ajankohtaista. Remontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen suurempien vaurioiden ilmaantumista.  

Ulkoverhousremontti alkaa olla ajankohtainen, kun huomaat 

  • maalipinnan hilseilevän tai lohkeilevan 
  • haalistumista tai ohenemista maalipinnassa 
  • laho- tai kosteusvaurioita verhoilussa 
  • vanhan verhouksen kiinnitysten irtoilevan 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tähän päivään tai vaihtaa ulkoverhouksen uuteen materiaaliin 
  • talon kulmien tai seinien vetävän ja eristeet kaipaavat uudistusta 
  • taloa on huoltomaalattu jo useamman kerran ja maalipinta on liian paksu tai huonossa kunnossa, jolloin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 

Mikäli olet epävarma ulkoverhousremontin ajankohdasta, pyydä ammattilainen arviokäynnille. Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Hämeenlinnassa sekä kattavasti muualla Kanta-Hämeen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys