Ulkoverhousremontti Imatra - Kaakkois-Suomi | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Imatralla ja muualla Kaakkois-Suomen alueella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Imatralla ja seudun lähialueella kuten Rasinmäki ja Ruokolahti

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattava kokemus kaiken kokoisten ja ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Teemme rintamamiestalojen, maatilojen asuinrakennusten sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, ja saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. Arvioimme samalla käynnillä myös onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö ulkoverhouksen huoltomaalaus.

Remontoitu ulkoverhous kohottaa kotisi arvoa ja pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Ulkoverhousremontin avulla on myös mahdollista parantaa talon energiatehokkuutta, mikä näkyy säästöinä lämmityskuluissa. 

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Ulkoverhouksen kunto kriittinen – milloin on aika toimia?   

Suomen ilmasto asettaa talon ulkoverhoukselle kovia vaatimuksia, sillä ilmaston vaihtelut kuluttavat rakennusten pintaa merkittävästi. Puuverhoiltujen rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olla ajankohtaista uusia. Ulkoverhousremontti kannattaa suorittaa ajoissa ennen suurempien näkyvien vaurioiden ilmaantumista.  

Yleisiä merkkejä ulkoverhousremontin tarpeesta ovat esimerkiksi: 

  • maalipinnan huomattava haalistuminen tai ohentuminen 
  • vanhan verhouksen irtoaminen 
  • maalipinnan lohkeilu tai hilseily 
  • havainnot homeesta, lahovaurioista tai muista kosteusvaurioista 
  • talon useampi huoltomaalaus näkyy jo maalipinnan paksuudessa tai on jo niin huonossa kunnossa, että ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 
  • nurkista tuleva veto ja seinien tarve eristeiden uusimiseen 
  • halu päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 

Mikäli olet epävarma ulkoverhousremontin tarpeesta, ammattilaisen konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhouksen kuntoa ja tarvetta remontille.  Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys