Ulkoverhousremontti Järvenpää - Etelä-Suomi | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Järvenpäässä ja muualla Etelä-Suomen alueella. Saat ulkoverhousremontit myös avaimet käteen -toteutuksena.

Toteutamme ulkoverhousremontit Järvenpäässä ja seudun lähialueilla kuten Mäntsälä, Sipoo ja Tuusula 

Ulkoverhousremontilla kohennat kiinteistösi ulkonäköä, nostat sen arvoa ja pidennät myös talosi käyttöikää merkittävästi. Ulkoverhousremontin yhteydessä kannattaa myös parantaa talon energiatehokkuutta lisäämällä tai vaihtamalla eristeen seinään. Paranneltu energiatehokkuus näkyy pian säästöinä lämmityskuluissa.  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattavaa osaamista kaiken ikäisisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme maatilojen asuinrakennusten, rintamamiestalojen sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. Arvioimme samalla käynnillä onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö ulkoverhouksen huoltomaalaus.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Merkkejä talon ulkoverhouksen uusimisen tarpeesta  

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja auringon UV-säteily vaihtelut asettavat kovia vaatimuksia talon ulkoverhoukselle. Esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat usein olla tässä vaiheessa jo remontin tarpeessa. Remontti kannattaa tehdä mieluummin ajoissa kuin liian myöhään, jolloin vaurioiden korjauskustannukset saattavat nousta korkeammiksi.  

Ulkoverhousremontti alkaa olla ajankohtainen, kun huomaat 

  • haalistumista tai ohenemista maalipinnassa 
  • kosteus- tai lahovaurioita verhoilussa 
  • maalipinnan lohkeilevan tai hilseilevän 
  • vanhan verhouksen kiinnitysten irtoilevan 
  • talosi ulkonäkö kaipaa päivitystä tai haluat vaihtaa ulkoverhouksen uuteen materiaaliin 
  • kulmien tai seinien vetävän ja eristeiden kaipaavan uudistusta 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on jo liian paksu tai huonossa kunnossa, jolloin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 

Pyydä ammattilainen ilmaiselle kartoituskäynnille, niin arvioimme ulkoverhousremontin ajankohdan. Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Järvenpäässä sekä muualla Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys