Ulkoverhousremontti Joensuu - Pohjois-Karjala | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Joensuussa ja muualla Pohjois-Karjalan alueella – myös avaimet käteen -periaatteella. 

Toteutamme ulkoverhousremontit Joensuussa ja seudun lähialueilla kuten Kontiolahti, Ilomantsi, Lieksa ja Rääkkylä

Kunnostettu ulkoverhous pidentää talosi käyttöikää merkittävästi ja nostaa kiinteistön arvoa. Ulkoverhousremontin yhteydessä on hyvä myös parantaa talon lämmöneristystä vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä, jotta talon energiatehokkuus paranee ja lämmityskulut pienenevät.  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kokemusta lukuisten eri ikäisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme rintamamiestalojen, maatilojen asuinrakennusten sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti. Tulemme mielellään tekemään maksuttoman arviokäynnin ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista.  Arvioimme samalla käynnillä myös onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö ulkoverhouksen huoltomaalaus.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Milloin talon ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista?  

Talon ulkoverhous joutuu kovalla koetukselle Suomen ilmastossa. Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat rakennusten pintaa vuosien saatossa. Esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan jo sen ikäisiä, että niiden ulkoverhous kaipaa perusteellisempaa korjausta. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa ajoissa jo ennen kuin suurempia vaurioita on näkyvissä.   

Ulkoverhousremontin ajankohtaisuudesta voivat kieliä esimerkiksi:  

  • vanhan verhouksen kiinnitysten irtoaminen 
  • maalipinnan hilseily tai lohkeilu 
  • maalipinnan huomattava haalistuminen tai ohentuminen 
  • havainnot lahovaurioista, homeesta tai muista kosteusvaurioista 
  • halu päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on jo liian paksu tai huonossa kunnossa, jolloin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 
  • nurkista tuleva veto ja seinien tarve eristeiden uusimiseen 

Ammattilaisten konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhousremontin ajankohdan, mikäli olet epävarma remontin tarpeesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys