Ulkoverhousremontti Kotka - Kymenlaakso | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Kotkassa ja muualla Kymenlaakson alueella – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Kotkassa ja seudun lähialueilla kuten Hamina, Kouvola ja Pyhtää 

Kunnostettu ulkoverhous pidentää talosi käyttöikää merkittävästi ja nostaa kiinteistön arvoa. Ulkoverhousremontin yhteydessä on hyvä myös parantaa talon lämmöneristystä vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä. Näin talon energiatehokkuus paranee ja lämmityskulut pienenevät.  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on laaja kokemus lukuisten eri ikäisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme maatilojen asuinrakennusten, rintamamiestalojen sekä uudempien puutalojen ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille. Teemme käynnin perusteella kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Mitkä merkit kertovat talon ulkoverhouksen uusimisen tarpeesta?    

Talon ulkoverhous joutuu kovalla koetukselle Suomen ilmastossa. Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat rakennusten pintaa vuosien saatossa. Esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan jo sen ikäisiä, että niiden ulkoverhous kaipaa perusteellisempaa korjausta. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa ajoissa jo ennen kuin suurempia vaurioita on näkyvissä.   

Ulkoverhousremontin ajankohtaisuudesta voivat kieliä esimerkiksi:  

  • vanhan verhouksen kiinnitysten irtoaminen 
  • maalipinnan hilseily tai lohkeilu 
  • maalipinnan huomattava haalistuminen tai ohentuminen 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on jo liian paksu tai huonossa kunnossa, jolloin huoltomaalausta parempi vaihtoehto on ulkoverhousremontti 
  • havainnot lahovaurioista, homeesta tai muista kosteusvaurioista 
  • halu päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • nurkista tuleva veto ja seinien tarve eristeiden uusimiseen 

Ammattilaisten konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhousremontin ajankohdan, mikäli olet epävarma remontin tarpeesta. Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit Kotkassa, kattaen myös muut lähialueet, kuten Hamina, Kouvola ja Pyhtää. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys