Ulkoverhousremontti Lappeenranta - Etelä-Karjala | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalan alueella. Saat ulkoverhousremontit myös avaimet käteen -toteutuksena.

Toteutamme ulkoverhousremontit Lappeenrannassa ja seudun lähialueilla kuten Miehikkälä, Ruokolahti ja Taipalsaari  

Ulkoverhousremontilla parannat kiinteistösi ulkonäköä, nostat sen arvoa ja pidennät talosi käyttöikää merkittävästi. Remontin yhteydessä on myös suositeltavaa parantaa talon energiatehokkuutta lisäämällä tai vaihtamalla eristeitä seinärakenteisiin. Parantunut energiatehokkuus näkyy säästöinä lämmityskuluissa. 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on laaja asiantuntemus kaikenikäisten ja -kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit maatilojen asuinrakennuksille, rintamamiestaloille sekä uudempiin puutaloihin kustannustehokkaasti. Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen. Käynnin perusteella saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Mitkä merkit kertovat talon ulkoverhouksen uusimisen tarpeesta?    

Talon ulkoverhous joutuu kovalla koetukselle Suomen ilmastossa. Auringon UV-säteily ja sateet kuluttavat vuosien saatossa rakennusten pintaa. Mm. rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan sen ikäisiä, että niiden ulkoverhous tarvitsee perusteellisempaa korjausta. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa mieluummin ajoissa kuin liian myöhään, jolloin vauriot saattavat olla jo suurempia ja niiden korjaus kalliimpaa.  

Ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtainen, kun  

  • maalipinta lohkeilee tai hilseilee 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset alkavat irrota 
  • maalipinta on ohentunut tai haalistunut huomattavasti  
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta alkaa olemaan liian paksu tai huonossa kunnossa  
  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita ulkoverhouksessa 
  • halut päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • nurkista tai seinistä vetää ja on tarve uusia eristeitä 

Mikäli olet epävarma remontin tarpeesta, auttaa ammattilaisten konsultaatio arvioimaan ulkoverhousremontin ajankohdan. Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit Lappeenrannassa ja muilla lähialueilla Miehikkälässä, Ruokolahdessa ja Taipalsaaressa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys