Ulkoverhousremontti Mikkeli - Etelä-Savo | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Mikkelissä ja muualla Etelä-Savon alueella. Saat ulkoverhousremontit myös avaimet käteen -toteutuksena.

Toteutamme ulkoverhousremontit Mikkelissä ja seudun lähialueilla kuten Hirvensalmi, Juva, Mäntyharju, Pieksämäki, Puumala ja Savitaipale 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on laaja asiantuntemus kaikenikäisten ja -kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit rintamamiestaloille, maatilojen asuinrakennuksille sekä uudempiin puutaloihin kustannustehokkaasti. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen. Käynnin perusteella saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 
 
Ulkoverhousremontilla parannat kiinteistösi ulkonäköä, nostat sen arvoa ja pidennät talosi käyttöikää merkittävästi. Remontin yhteydessä kannattaa myös parantaa talon energiatehokkuutta vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä seinärakenteisiin. Parantunut energiatehokkuus näkyy säästöinä lämmityskuluissa. 

 

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Milloin talon ulkoverhous kaipaa uudistamista?  

Suomen ilmastossa talon ulkoverhous joutuu kovalle koetukselle, sillä auringon UV-säteily ja sateet kuluttavat vuosien saatossa rakennusten pintaa. Tänä päivänä esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan sen ikäisiä, että niiden ulkoverhous tarvitsee perusteellisempaa korjausta. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa ajoissa, ennen kuin suurempia vaurioita ehtii ilmaantua.   

Ulkoverhouksen uusimista kannattaa suunnitella, kun 

  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita ulkoverhouksessa 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • nurkista tai seinistä vetää ja on tarve uusia eristeitä 
  • maalipinta lohkeilee tai hilseilee 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset alkavat irrota 
  • maalipinta on ohentunut tai haalistunut huomattavasti  
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta alkaa olemaan liian paksu tai huonossa kunnossa  

Mikäli olet epävarma remontin ajankohdasta, auttaa ammattilaisten konsultaatio arvioimaan ulkoverhousremontin tarpeen. Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit Mikkelissä ja muilla lähialueilla, kuten Hirvensalmi, Juva, Mäntyharju, Pieksämäki, Puumala ja Savitaipale. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys