Ulkoverhousremontti Pori - Satakunta | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Porissa ja muualla Satakunnan alueella. Saat ulkoverhousremontit myös avaimet käteen -toteutuksena.

Toteutamme ulkoverhousremontit Porissa ja seudun lähialueilla kuten Eurajoki, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Sastamala, Siikainen ja Ulvila  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattava asiantuntemus kaikenikäisten ja -kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit rintamamiestaloihin, uudempiin puutaloihin sekä maatilojen asuinrakennuksiin kustannustehokkaasti. Laita viestiä ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille. Käymme arvioimassa onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittääkö huoltomaalaus. Saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi palveluistamme. 
 
Ulkoverhousremontilla pidennät talosi käyttöikää, parannat sen ulkonäköä ja nostat jälleenmyyntiarvoa. Voit myös parantaa talon energiatehokkuutta remontin yhteydessä vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä seinärakenteisiin. Parempi energiatehokkuus tuo säästöjä lämmityskuluihin.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Talon ulkoverhouksen uusiminen – milloin on sen aika?   

Suomen ilmastossa talon ulkoverhous joutuu varsin kovien säätilavaihteluiden armoille. Auringon UV-säteily ja sateet kuluttavat vuosien saatossa rakennusten pintaa. Esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan nyt sen ikäisiä, että niiden ulkoverhous kaipaa laajempia korjaustoimenpiteitä. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa hyvissä ajoin, ennen kuin suurempia vaurioita ehtii ilmaantua.   

Ulkoverhouksen uusimisen aika on, kun 

  • haluat päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • nurkista tai seinistä vetää ja on tarve uusia eristeitä 
  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita ulkoverhouksessa 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset alkavat irrota 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta alkaa olemaan liian paksu tai huonossa kunnossa  
  • maalipinta lohkeilee tai hilseilee 
  • maalipinta on ohentunut tai haalistunut huomattavasti  

Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Porissa ja muilla lähialuilla, kuten Eurajoki, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Sastamala, Siikainen ja Ulvila. Mikäli olet epävarma remontin ajankohdasta, pyydä meidät konsultaatiokäynnille arvioimaan ulkoverhousremontin tarve. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys