Ulkoverhousremontti Porvoo - Uusimaa | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Porvoossa ja muualla Uudenmaan alueella huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Porvoossa ja seudun lähialueilla Loviisa, Pornainen ja Sipoo 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on vuosien asiantuntemus kaikenikäisten ja -kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Teemme ulkoverhousremontit mm. rintamamiestaloille, maatilojen asuinrakennuksille sekä uudempiin puutaloihin. Laita viestiä ja pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille. Tulemme arvioimaan riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko verhouksen uusiminen tarpeen. Käynnin perusteella saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 
 
Ulkoverhousremontilla parannat talosi ulkonäköä, pidennät sen käyttöikää ja nostat jälleenmyyntiarvoa. Remontin yhteydessä voit myös parantaa talon energiatehokkuutta vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä seinärakenteisiin. Energiatehokas talo tuo säästöä lämmityskuluihin.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Milloin on talon ulkoverhouksen uusimisen aika? 

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa talon ulkoverhous joutuu kovalle koetukselle, sillä auringon UV-säteily ja sateet kuluttavat vuosien saatossa rakennusten pintaa. Esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan tänä päivänä siinä kunnossa, että ne kaipaavat isompia korjaustoimenpiteitä. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa hyvissä ajoin, jo ennen kuin suurempia vaurioita ehtii ilmaantua.   

Ulkoverhouksen uusimisen tarpeesta kertoo mm.  

  • nurkista tai seinistä tuleva veto  
  • lahovauriot, home tai muu kosteusvaurio ulkoverhouksessa 
  • vanhan verhouksen kiinnitysten irtoaminen 
  • maalipinnan lohkeilu tai hilseily 
  • maalipinnan ohentuminen tai haalistuminen 
  • maalipinta alkaa olemaan liian paksu tai huonossa kunnossa usean huoltomaalauksen jäljiltä, jolloin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 
  • omat toiveet talon ulkonäön päivittämisestä tai ulkoverhouksen vaihtamisesta eri materiaaliin 

Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Porvoossa, Loviisassa, Pornaisessa sekä Sipoossa. Mikäli ei ole varma remontin ajankohtaisuudesta, pyydä meidät ilmaiselle konsultaatiokäynnille arvioimaan ulkoverhousremontin tarve. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys