Ulkoverhousremontti Rauma - Satakunta | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Raumalla ja muualla Satakunnan alueella. Saat ulkoverhousremontit myös avaimet käteen -toteutuksena. 

Toteutamme ulkoverhousremontit Raumalla ja seudun lähialueilla kuten Eura, Eurajoki ja Säkylä   

Ajoissa tehty ulkoverhousremontti nostaa talosi arvoa, parantaa ulkonäköä ja pidentää sen käyttöikää. Remontin yhteydessä kannattaa myös parantaa talon energiatehokkuutta lisäämällä tai vaihtamalla eristeitä seinärakenteisiin. Energiatehokas asunto tuo säästöjä lämmityskuluihin.  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys. Meillä on kattavaa kokemusta lukuisten eri ikäisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme kustannustehokkaat ulkoverhousremontit niin uusimpiin puutaloihin, rintamamiestaloille kuin maatilojen asuinrakennuksille. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme riittääkö huoltomaalaus vai onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Nämä merkit kielivät ulkoverhouksen uusimisen tarpeesta   

Suomen ilmastossa talon ulkoverhous joutuu kovien säätilavaihteluiden armoille. Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat vuosien mittaan rakennusten pintaa. Vanhempien puutalojen, kuten rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat tänä päivänä olemaan jo ulkoverhousremontin tarpeessa. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa hyvissä ajoin, ennen kuin suurempaa kulumista tai vaurioita ehtii ilmaantua.   

Merkkejä ulkoverhouksen uusimisen tarpeesta ovat mm.  

  • lahovauriot, home tai muut kosteusvauriot ulkoverhouksessa 
  • halu päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset ovat alkaneet irrota 
  • veto nurkista tai seinistä, jolloin on tarve uusia tai lisätä eristeitä 
  • maalipinnan paksuuntuminen useamman huoltomaalauksen jälkeen 
  • maalipinnan lohkeilu tai hilseily 
  • Maalipinnan oheneminen tai haalistuminen huomattavasti  

Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit Raumalla ja muilla lähialuilla, kuten Eura, Eurajoki ja Säkylä. Mikäli olet epävarma remontin ajankohdasta, pyydä meidät konsultaatiokäynnille arvioimaan ulkoverhousremontin tarve. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys