Ulkoverhousremontti Savonlinna - Etelä-Savo | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa huolellisesti ja kustannustehokkaasti ulkoverhousremontit Savonlinnassa ja muualla Etelä-Savossa – myös avaimet käteen -periaatteella.  

Toteutamme ulkoverhousremontit Savonlinnassa ja seudun lähialueilla kuten Enonkoski, Heinävesi, Kitee, Parikkala, Rääkkylä ja Sulkava 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattavaa kokemusta lukuisten eri ikäisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti, oli kyse sitten uudemmasta puutalosta, rintamamiestalosta tai maatilan asuinrakennuksesta. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko verhouksen uusiminen tarpeen. Käynnin perusteella saat kilpailukykyisen tarjouksen ulkoverhousremontista. 

Talon päivitetty ulkoverhous parantaa talon ulkonäköä, nostaa sen arvoa ja pidentää käyttöikää. Ulkoverhousremontin yhteydessä on hyvä parantaa myös talon energiatehokkuutta lisäämällä tai vaihtamalla eristeitä seinärakenteisiin. Remontoitu energiatehokas asunto tuo säästöjä talon lämmityskuluihin.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Milloin talon ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista?  

Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat vuosien mittaan rakennusten pintaa. Vanhempien puutalojen, kuten rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat tänä päivänä olemaan jo kattavamman remontin tarpeessa. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa hyvissä ajoin, ennen kuin rakenteelle ehtii aiheutua suurempaa vahinkoa.  

Ulkoverhousremontin ajankohtaisuudesta voivat kertoa esimerkiksi  

  • maalipinnan hilseily tai lohkeilu 
  • maalipinnan huomattava haalistuminen tai ohentuminen 
  • vanhan verhouksen kiinnitysten irtoaminen 
  • havainnot lahovaurioista, homeesta tai muista kosteusvaurioista 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on jo liian paksu tai huonossa kunnossa, jolloin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto 
  • nurkista tuleva veto ja seinien tarve eristeiden uusimiseen 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhouksen eri materiaaliin 

Ammattilaisten konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhousremontin ajankohdan, mikäli olet epävarma remontin tarpeesta. Kymppiremontit toteuttavat ulkoverhousremontit Savonlinnassa ja muilla lähialuilla, kuten Enonkoski, Heinävesi, Kitee, Parikkala, Rääkkylä ja Sulkava. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys