Ulkoverhousremontti Siilinjärvi - Pohjois-Savo | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Siilinjärvellä ja muilla Pohjois-Savoin alueilla huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Siilinjärvellä ja lähialueilla kuten Lapinlahti, Pielavesi ja Keitele   

Ulkoverhousremontilla nostat kiinteistösi arvoa, parannat sen ulkonäköä sekä pidennät käyttöikää vuosilla. Ulkoverhousremontin yhteydessä voi myös parantaa talon energiatehokkuutta vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä seinärakenteisiin. Energiatehokas talo on taloudellinen, sillä energiatehokkuus näkyy säästöinä mm. lämmityskuluissa. 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on laaja asiantuntemus kaikenkokoisten ja -ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit rintamamiestaloille, maatilojen asuinrakennuksille sekä uudempiin puutaloihin kustannustehokkaasti. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen. Käynnin perusteella teemme kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Mistä tietää, että talon ulkoverhous tulee uusia?      

Vaihtelevat sääolosuhteet altistavat talon ulkoverhouksen rasitukselle. Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat vuosien saatossa rakennusten ulkopintaa. Vanhemmat puurakennukset sekä rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan siinä kunnossa, että niiden ulkoverhous tarvitsee perusteellisempaa korjausta. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa ajoissa, ennen suurempia vaurioita.  

Ulkoverhouksen uusimista kannattaa suunnitella, kun 

  • maalipinta lohkeilee tai hilseilee 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset alkavat irrota  
  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita ulkoverhouksessa 
  • nurkista tai seinistä vetää ja on tarve uusia eristeitä 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • maalipinta on ohentunut tai haalistunut huomattavasti  
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on jo liian paksu tai muuten huonossa kunnossa  

Ammattilaisen tekemä konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhousremontin tarpeen. Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Siilijärvellä ja muilla lähialueilla, kuten Lapinlahti, Pielavesi ja Keitele. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys