Ulkoverhousremontti Tampere - Pirkanmaa | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Tampereella ja muulla Pirkanmaalla huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Tampereella ja lähialueilla kuten Kangasala, Nokia, Orivesi, Ylöjärvi ja Lempäälä    

Ulkoverhousremontti nostaa kiinteistön arvoa ja pidentää talon käyttöikää vuosilla. Remontin yhteydessä voi myös parantaa talon energiatehokkuutta lisäämällä tai vaihtamalla eristeitä. Näin parannat ulkoverhousremontin avulla myös talosi energiatehokkuutta ja säästät lämmityskustannuksissa. 

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kokemusta lukuisten eri ikäisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Remontoimme maatilojen asuinrakennusten, rintamamiestalojen sekä uudempien puutalojen ulkoverhoukset kustannustehokkaasti. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. Arvioimme samalla käynnillä onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö huoltomaalaus.

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Mistä tiedän, milloin ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtainen?       

Suomen sääolosuhteiden vaihtelut asettavat talon ulkoverhoukselle kovat vaatimukset. Sateet ja auringon UV-säteily kuluttavat rakennusten puupintaa ja esimerkiksi puuverhoiltujen rintamamiestalojen ulkoverhoukset ovat tänä päivänä kattavamman kunnossapidon tarpeessa. Ulkoverhousremontti on hyvä tehdä ajoissa, jotta vältytään suuremmilta vaurioilta verhouksessa tai rakenteissa.  

Tavallisimpia merkkejä talon ulkoverhousremontin ajankohtaisuudesta ovat mm.    

  • maalipinnan haalistuminen tai oheneminen huomattavasti 
  • maalipinnan lohkeilu tai hilseily 
  • havainnot homeesta, lahovaurioista tai muista kosteusvaurioista 
  • taloa on huoltomaalattu jo useamman kerran ja se näkyy maalipinnan paksuudessa tai huonossa kunnossa. Tällöin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto. 
  • vanha verhoilu alkaa irtoamaan 
  • nurkista vetää ja seinät kaipaavat eristysten uusimista 
  • tarve modernisoida talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous toiseen materiaaliin 

Jos mietit, onko talon ulkoverhousremontti ajankohtainen omalla kohdallasi, pyydä ammattilainen arvioimaan ulkoverhouksen kunto ja remontin ajankohta. Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Tampereella, kattaen myös muun Pirkanmaan, kuten Kangasalan, Nokian, Oriveden, Ylöjärven ja Lempäälän. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 
 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys