Ulkoverhousremontti Turku - Varsinais-Suomi | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Turussa ja muilla Varsinais-Suomen alueilla huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Turussa ja lähialueilla kuten Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Raisio ja Nousiainen     

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on kattava kokemus lukuisten eri ikäisten ja kokoisten talojen ulkoverhousremonteista. Remontoimme rintamamiestalojen, maatilojen asuinrakennusten sekä uudempien puutalojen ulkoverhoukset kustannustehokkaasti. Pyydä meidät käymään – teemme maksuttoman kartoituskäynnin ja saat kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. Arvioimme samalla käynnillä myös onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen vai riittäisikö huoltomaalaus.
 
Ulkoverhouksen kunnostus nostaa kiinteistön arvoa ja pidentää talosi käyttöikää vuosilla. Samalla, kun remontoit talon ulkoverhouksen, kannattaa parantaa myös talon lämmöneristystä vaihtamalla tai lisäämällä eristeitä. Näin ulkoverhousremontti parantaa myös talosi energiatehokkuutta ja pienentää lämmityskustannuksia.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Merkkejä ulkoverhousremontin tarpeellisuudesta       

Suomen ilmastossa sääolosuhteiden vaihtelut pistävät talon ulkoverhouksen kovalle koetukselle. Auringon UV-säteily ja sateet kuluttavat rakennusten puupintaa ja esimerkiksi puuverhoiltujen rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olla tänä päivänä remontin tarpeessa. Tee päätös ulkoverhousremontissa ennen kuin suurempia näkyviä vaurioita alkaa löytymään talon ulkopinnassa.  

Yleisimpiä merkkejä talon ulkoverhousremontin tarpeelle ovat mm.    

  • maalipinnan haalistuminen tai oheneminen huomattavasti 
  • maalipinnan lohkeilu tai hilseily 
  • havainnot homeesta, lahovaurioista tai muista kosteusvaurioista 
  • taloa on huoltomaalattu jo useamman kerran ja se näkyy maalipinnan paksuudessa tai huonossa kunnossa. Tällöin ulkoverhousremontti on huoltomaalausta parempi vaihtoehto. 
  • vanha verhoilu alkaa irtoamaan 
  • nurkista vetää ja seinät kaipaavat eristysten uusimista 
  • halu modernisoida talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous toiseen materiaaliin 

Ammattilaisen konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhouksen kunnon ja milloin ulkoverhousremontti alkaa olemaan ajankohtainen. Kymppiremontit arvioivat ja toteuttavat ulkoverhousremontit Turussa, kattaen myös muut Varsinais-Suomen alueet, kuten Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Raisio ja Nousiainen.  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!  

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys