Ulkoverhousremontti Vaasa - Pohjanmaa | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Vaasassa ja muulla Pohjanmaalla huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Vaasassa ja lähialueilla kuten Laihia, Vöyri ja Isokyrö  

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolla on vuosien kokemusta lukuisten eri kokoisten ja ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Teemme ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti niin maatilojen asuinrakennuksiin, rintamamiestaloihin kuin uudempiin puutaloihin. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Käynnin perusteella arvioimme riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen, ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista. 
 
Ulkoverhousremontin yhteydessä on hyvä parantaa myös talon lämmöneristystä lisäämättä tai vaihtamalla eristeitä. Näin parannat talon energiatehokkuutta ja säästät lämmityskuluilla. Lisäksi ulkoverhousremontti nostaa kiinteistön arvoa ja pidentää sen käyttöikää vuosilla. 

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Ulkoverhouksen uusiminen hyvissä ajoin säästää isommilta vaurioilta    

Vaihtelevat sääolosuhteet altistavat talon ulkoverhouksen kovalle rasitukselle. Sateet sekä auringon UV-säteily kuluttavat rakennusten puupintaa ja esimerkiksi rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat tänä päivänä olemaan remontin tarpeessa. Ulkoverhous kannattaa uusia hyvissä ajoin ennen kuin verhouksessa alkaa olemaan jo näkyviä vaurioita.  

Talon ulkoverhouksen uusimista kannattaa harkita, kun huomaat     

  • maalipinnan haalistuneen tai ohenneen huomattavasti 
  • maalipinnan lohkeilleen tai hilseilevän 
  • hometta tai lahovauriota ulkoverhouksessa 
  • useamman kerran huoltomaalatun talon maalipinnan olevan huonossa kunnossa tai paksu, on ulkoverhousremontti huoltomaalausta parempi vaihtoehto 
  • vanhan verhoilun irtoilevan  
  • nurkista vetävän tai seinät kaipaavat muutoin eristysten uusimista 
  • kaipaavasi talon ulkonäköön kohennusta tai haluat vaihtaa materiaalin uuteen 

Ammattilaisten tekemä konsultaatio auttaa arvioimaan ulkoverhouksen kunnon ja ulkoverhousremontin ajankohtaisuuden. Kymppiremontit arvioi ja toteuttaa ulkoverhousremontit Vaasassa sekä lähiseudun paikkakunnilla, kuten Laihia, Vöyri ja Isokyrö.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys