Ulkoverhousremontti Varkaus - Pohjois-Savo | Takuulla laadukasta työtä

Kymppiremontit Oy toteuttaa ulkoverhousremontit Varkaudessa ja muilla Pohjois-Savon alueilla huolellisesti ja kustannustehokkaasti – myös avaimet käteen -periaatteella.

Toteutamme ulkoverhousremontit Varkaudessa ja lähialueilla kuten Heinävesi, Leppävirta, Joroinen ja Rantasalmi    

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, jolta löytyy kattavaa asiantuntemusta kaikenkokoisten ja -ikäisten talojen ulkoverhousremonteista. Toteutamme ulkoverhousremontit kustannustehokkaasti, oli kyse sitten rintamamiestalosta, maatilojen asuinrakennuksista tai uudemmista puutaloista. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille – arvioimme riittääkö ulkoverhouksen huoltomaalaus vai onko koko ulkoverhouksen uusiminen tarpeen. Käynnin perusteella teemme kilpailukykyisen tarjouksen kotisi ulkoverhousremontista.  

Ulkoverhousremontti nostaa kiinteistön arvoa, parantaa sen ulkonäköä sekä pidentää käyttöikää vuosilla. Ulkoverhousremontin yhteydessä on myös hyvä vaihtaa tai lisätä seinärakenteiden eristeitä ja parantaa talon energiatehokkuutta. Energiatehokas talo näkyy lämmityskulujen säästöinä.  

Haluatko lisätietoa ulkoverhousremontista? Jätä soittopyyntö tai tilaa ilmainen arviokäynti!

Soita numeroon 020 766 1344 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Saat arvion remonttitarpeestasi ja halutessasi hinnan sille. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, emmekä luovuta yhteystietojasi kolmannelle osapuolelle.

Milloin talon ulkoverhouksen uusimisen on ajankohtainen?        

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet altistavat talon ulkoverhouksen kovalle rasitukselle, sillä auringon UV-säteily ja sateet kuluttavat rakennusten pintaa. Vanhempien puutalojen sekä rintamamiestalojen ulkoverhoukset alkavat olemaan siinä iässä, että niiden ulkoverhous tarvitsee perusteellisempaa korjausta. Ulkoverhousremontti on hyvä suorittaa ajoissa, ennen kuin suurempia vaurioita ehtii ilmaantua.  

Ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtainen, kun 

  • havaitset lahovaurioita, hometta tai muita kosteusvaurioita ulkoverhouksessa 
  • nurkista tai seinistä vetää ja on tarve uusia eristeitä 
  • Maalipinta on alkanut lohkeilemaan tai hilseilemään 
  • vanhan verhouksen kiinnitykset alkavat irrota  
  • maalipinta on ohentunut tai haalistunut huomattavasti 
  • haluat päivittää talon ulkonäköä tai vaihtaa ulkoverhous eri materiaaliin 
  • taloa on huoltomaalattu useamman kerran ja maalipinta on jo liian paksu tai muuten huonossa kunnossa  

Kymppiremontit toteuttaa ulkoverhousremontit Varkaudessa ja muilla lähialueilla, kuten Heinävesi, Leppävirta, Joroinen ja Rantasalmi. Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille, niin arvioimme ulkoverhousremontin tarpeen. 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys pienentää remontin kustannuksia huomattavasti. Vähennystä myönnetään 40 % teetetyn työn osuudesta. Sen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2250 € henkeä kohti ja kahden aikuisen taloudessa 4500 €.

Teemme yli 800 remonttia vuodessa

Kymppiremontit on kotimainen perheyritys, joka hoitaa työnsä huolella, ei kiireellä. Henkilöstöllämme on kokemusta tuhansien pientalojen katto- ja ulkoverhousremonteista, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Osaavat ammattimiehemme varmistavat, että remonttisi sujuu stressittömästi ja kustannustehokkaasti markkinoiden pisimmällä työtakuulla.

Mukana tekemässä

Weckman BMI-Ormax Stark Teknos Ruukki JR-Wood Pihla Icopal OP Nordea Santander Rala Pätevyys AAA Suomen vahvimmat 2012-2021 Markkinoiden pisin takuu Suomalaista työvoimaa Luotettava kumppani Menestyjäyritys